Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naoki Yoshida: Final Fantasy XVI'nın Yeni Fragmanı Ekim Ayında Geliyor

 
 
Yapımcı Naoki Yoshida, aksiyon rol yapma macera oyunu Final Fantasy XVI'nın bir sonraki fragmanının Ekim ayında yayınlanacağını açıkladı. Final Fantasy XVI, Tokyo Game Show 2022 kapsamında düzenlenen Japan Game Awards 2022'de Future Division ödülünün sahibi oldu. Ödülü, Square Enix adına Yoshida kabul etti.
 
Final Fantasy XVI, şu anda Square Enix'in tek Final Fantasy projesi değil. Şirket kısa süre önce Final Fantasy VII Remake'in bir parçası olarak hem Final Fantasy VII Rebirth üzerinde hem de Zack Fair'in yer aldığı sevilen PSP oyununun yeniden yapımı olan Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion üzerinde çalışıyor. 
 
Öte yandan Yoshida, her Final Fantasy hayranının aksiyon oyunlarını iyi oynayamayacağını da kabul etti. Bu nedenle oyunun iki modu olacağını belirtti.: Aksiyon odaklı mod ve Hikaye odaklı mod. Bunun yanı sıra Yoshida Hikaye odaklı modda aksiyon tarafında iyi olmayan oyuncuların da zevk alacağını söyledi. 
 
Final Fantasy XVI, 2023 yazında PlayStation 5 için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Rehberi Octopath Traveler II için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız