Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Serisinin Toplam Satışları 180 Milyona Ulaştı

 
 
Japon tiyatro grubu Takarazuka Revue ile yeni bir iş birliği duyurusu sırasında Square Enix, Final Fantasy serisine ait oyunların toplamda 180 milyon adet sattığını açıkladı. Serinin en yeni oyunu 22 Haziran'da oyunculara sunuldu ve Japonya'da en hızlı satan PS5 oyunu oldu.
 
Final Fantasy serisi satmaya ve oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma serisi Final Fantasy, köklü bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Büyük satış sayılarına ulaşan seri hakkında Square Enix şu açıklamalarda bulunuyor:
 
"Final Fantasy serisinin ilk oyunu 1987'de piyasaya sürüldü. Seri o yıllardan bu yana dünya çapında 180 milyondan fazla satış sayısına ulaştı. İlgi çekici grafikleri, benzersiz dünyası ve zengin hikayeleriyle beraber seri yalnızca Japonya'da değil dünya çapında başarı gösterdi. Bu başarıyı televizyon dizileri ve filmler takip etti."
 
Öte yandan Square Enix aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 16'nın satışlarının geçtiğimiz günlerde dünya çapında üç milyonu aştığını duyurdu. 22 Haziran tarihinde PlayStation 5 oyuncularına sunulan oyunun şu anda demo sürümü de bulunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Aroged Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
EA Sports UFC 5 Duyuruldu: Tam Tanıtım Eylül'de Geliyor PUBG Global Series 2'ye Katılacak EMEA Takımları Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız