Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 16 için İki Farklı DLC Geliyor

 
 
Square Enix yaptığı yeni bir açıklamayla beraber aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 16 için iki farklı ücretli DLC paketinin yayınlanacağını doğruladı. Ekip ek olarak geçtiğimiz gün Final Fantasy 16'nın PC sürümünün resmi olarak geliştirildiğini de bildirdi.
 
FF 16 için yeni genişletmeler yolda
 
 
 
Square Enix, Final Fantasy 16'nın PC sürümüne ilişkin daha fazla ayrıntının yıl sonundan önce paylaşılacağını belirtti. Bu açıklamayla beraber PC sürümünün bu yıl içerisinde çıkış yapmayacağını öğreniyor ve tahmini olarak önümüzdeki yıl geleceğini söyleyebiliyoruz.
 
Geçtiğimiz gün Final Fantasy XVI yapımcısı Naoki Yoshid, PAX West (oyuncu topluluklarının ve panellerin yer aldığı etkinlik) panelinde PlayStation 5 sürümü için önemli bir güncellemenin yayınlandığı haberini paylaştı. Ek olarak şunları aktardı: "Final Fantasy XVI'nın yayınlanmasından bu yana iki aydan biraz fazla zaman geçti ve oyunculardan büyük oranda geri bildirimler aldık. Geliştirme ekibi ve ben de videolarınızı ve yayınlarınızı izledik. Bunları temel alarak sizlere yeni bir güncelleme sunduk."
 
Final Fantasy 16, Haziran ayında PS5 için piyasaya sürüldü ve Square Enix, oyunun bir süre Sony konsoluna özel kalacağını belirtti.
 
Yeni güncellemenin notlarını aşağıda bulabilirsiniz:  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
Bethesda, Redfall Oyununu Desteklemeye Devam Edeceğini Açıkladı Sony'nin Hisseleri PlayStation Plus Zammından Sonra Yükseldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız