Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 3'lü Yeni PS5 Slim Paketi Ortaya Çıktı

 
 
Yeniden tasarlanan PlayStation 5 konsolu için yeni bir Call of Duty: Modern Warfare 3 paketi ortaya çıktı. Bu ayın başlarında Sony, Modern Warfare 3'ün çıkışıyla aynı zamana denk gelecek yeni Call of Duty paketini çıkaracağını doğrulamıştı. Ancak bunun PS5'in Slim modellerine geleceği kesin değildi. Şimdi ise bu durum doğrulanmış oldu diyebiliriz.
 
Twitter'da çeşitli görseller ortaya çıktı
 
 
 
Şu anda, X'te (eski adıyla Twitter) paylaşılan bir görselde görüldüğü üzere MW3'ün PS5 paketi mağazalarda bile satışa sunulmaya başlandı. Son derece güvenilir sızıntı haberlerle karşımıza çıkan billbil-kun'a göre Sony, Marvel's Spider-Man 2 ile beraber PS5 Slim'in standart sürüm konsolunu 8 Kasım'da ABD'de piyasaya sürmeyi planlıyor.
 
Konsolun fiyatının 559.99 Doları olacağı bildiriliyor. Bu fiyat ise şu anda piyasada mevcut (oyun da dahil) mevcut olan PS5 modeliyle aynı fiyata denk geliyor. 
 
Yeni PS5 modeli için tavsiye edilen satış fiyatları ise şöyle;
 
- Ultra HD Blu-ray disk sürücülü PS5: 499.99 Dolar - 549.99 Euro
- PS5 Digital Edition: 449.99 Dolar - 449.99 Euro
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera nişancı hikaye fps
Steam'de Türk Lirası Kaldırılmadan Önce Cadılar Bayramı İndirimi Başlayacak Microsoft, Starfield'ın Etkisiyle Oyun Gelirlerinde Çeyrek Rekoru Kırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız