Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Starfield'ın Etkisiyle Oyun Gelirlerinde Çeyrek Rekoru Kırdı

 
 
Microsoft, kısmen Starfield'ın piyasaya sürülmesinin de etkisiyle Temmuz-Eylül çeyreğinde elde ettiği gelir açısından rekor kırdı. Oyun gelirlerinde rekor bir çeyreğe imza atan Xbox'ın ana şirketi Microsoft, yayınladığı raporda oyunlardan 3,9 milyar doların üzerinde gelir elde ettiğini ve bu rakamın marka için şimdiye kadarki en yüksek ilk çeyrek kazancı olduğunu aktardı.
 
Microsoft oyun gelirlerinden yüksek kazanç elde ediyor
 
 
 
Yayınlanan raporla beraber Microsoft'un oyun gelirleri bir önceki yıla göre yüzde 9 oranında arttı. Microsoft bu artışın birinci parti içerik ve Xbox Game Pass'teki büyümeden kaynaklandığını belirtti. Bu artışın da kısmen Bethesda tarafından geliştirilen Starfield'ın etkisi bulunuyor.
 
Starfield, Eylül ayında ABD'de en çok satan oyun oldu ve Bethesda'nın belirttiğine göre ay boyunca satın alımlar ve Game Pass'de dahil olmak üzere 10 milyon oyuncuya ulaşıldı. Microsoft, bölümün açık ara en büyük gelir kaynağı olan Xbox içerik ve hizmetlerinden elde edilen gelirin, Xbox Game Pass'teki büyümenin etkisiyle bir önceki yıla göre yüzde 13 arttığını bildirdi.
 
Öte yandan Xbox donanım satışları yüzde 7 oranında azaldı ve Microsoft bu düşüşün satılan konsol sayısındaki azalmadan ve kısmen de yüksek fiyatlardan kaynaklandığını belirtti. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Modern Warfare 3'lü Yeni PS5 Slim Paketi Ortaya Çıktı Capcom'u Hackleyen Grup Uluslararası Bir Operasyonla Çökertildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

29.10.2023 09:07:31

+2
Evet klasik algı Oyunları 1 Ay boyunca Amerikada Gamepass dahil 10 Milyon Oyuncuya ulaştı diyor. Ortadaa resmi satış rakamı yok.Spidman 2, 2 günde 2.5 milyon adet sattı dediler dobra dobra.Oyun patladı diyemiyorlar işte Starfiled için bôyle algı oyunları yaparak Oyun başarılı olmuş gibi gösteriyorlar.:)

myze

27.10.2023 23:24:00

+1
Ben Linux kurunca ondan da kurtuldum, LibreOffice kullanıyorum. Windows'un kökünü kazıdım PC'den, damperli kamyon kullanmışız yıllarca.

BSC Misafiri

26.10.2023 10:58:57

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bedava verseler xbox ve windows kullanmam. Konsolsa ps5 bilgisayarda macbook kullanın hayat kaliteniz artsın..
Kanka sen şimdi macbook ta excel word falanda kullanıyorsundur. Onları da silmeyi unutma Microsoft ürünü onlar!

BSC Misafiri

25.10.2023 23:09:20

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bedava verseler xbox ve windows kullanmam. Konsolsa ps5 bilgisayarda macbook kullanın hayat kaliteniz artsın..
tamam kullanma kardeşim. windows ve xbox da ağlıyor sen kullanmıyorsun napacaz diye

BSC Misafiri

25.10.2023 20:56:45

+4
Bedava verseler xbox ve windows kullanmam. Konsolsa ps5 bilgisayarda macbook kullanın hayat kaliteniz artsın..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız