Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Modern Warfare 3'ün Hikayesi 3-4 Saatte Bitiyor!

 
 
Yakın zamanda çıkışını gerçekleştirecek olan serinin yeni oyunu Call of Duty Modern Warfare 3 için yeni bir detay ortaya çıktı. Bu kapsamda oyunun tek oyunculu modundaki hikayesinin 3 ila 4 saatte tamamlandığı aktarıldı. Bu söylemler oyunu erken erişimde oynayan oyunculardan geldi.
 
Erken erişim ile şu anda oyun oynanabiliyor
 
 
 
Modern Warfare 3, oyunun dijital sürümünü ön sipariş veren oyuncular için Perşembe günü yayınlandı. Böylece ön sipariş veren oyuncular tam sürümden bir hafta önce tek oyunculu hikaye kısmına erişebildi. Ancak şimdi bu sürümün ardından oyuncular bu modun yaklaşık 3 ila 4 saat sürdüğünü bildirdi.
 
Tanınmış Call of Duty yayıncısı Marley13 ana hikaye modunu neredeyse tam dört saat içinde tamamladığını aktardı. Karşılaştırma yapacak olursak oyunların tamamlamasının ne kadar sürdüğünü derleyen HowLongToBeat web sitesine göre geçen yılki Modern Warfare 2'deki hikaye yaklaşık sekiz saatte bitiriliyordu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera nişancı hikaye fps
Starbreeze Payday 3'ün Artık Daha Hatasız Olduğunu Açıkladı Haftanın Öne Çıkan Haberleri: GTA 6 Duyurusu ve The Day Before Ertelenmesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

7.11.2023 17:31:44

0
Söğüş geyming.

BSC Misafiri

7.11.2023 14:36:32

0
Oyunu 2009 2010 dan beri oynayan biri olarak söylüyorum. Bu oyunun hikayesi artık eskisi gibi olmayacaktır. Sinematik sahneler müzikler karakterler hepsi bizi ciğerimizden vurup hayran ediyordu. Ancak yorumlardaki arkadaşın dediği gibi, Cod kitlesi Multiplayer oyunu seven bir kitle. Neden mi ? Çünkü oyun gerçek anlamda taktikal atışlar konusunda çok iyi. Hızlı ve akışkan. Battlefield gibi ağır işlemiyor. Battlefield serisinde en zevk aldığım oyunu tabikide 2016 da çıkan BF1. Uzun lafın kısası, eğer multiplayer fsp oyunu seviyorsanız ben oyunu satın alan ve almanızı tavsiye eden taraftayım.

BSC Misafiri

6.11.2023 20:08:51

0
Call of duty kocadımı orhaaan?

lextor

6.11.2023 12:11:01

0
Yine milyon satacak. Cod kitlesi multici kitle. Fps tarafında bize sağlam firmalar lazım. Guerillanın killzone u çok iyiydi mesela millet topa tutuyordu. Tutanlar ise oynamayan kitleydi. Black vardı. Fpsleri öldüren multi dünyasına lanet okuyacağım ama olmayacak neyse.

Curtius

6.11.2023 10:59:55

0
Beter olun

BSC Misafiri

6.11.2023 10:31:39

0
Oyun serisinin b&ktan olduğunu yeni mi anladınız mw serisi makarovun ölümüyle bitmişti zaten iğrenç senaryoyla geldi hiçbirini almadım almayacam price ın yüz modellemesi sesi bile almamaya yeterde artar sadece dmz ve warzone u beğeniyorum onlarada bir gram para vermedim vermem

BSC Misafiri

5.11.2023 20:40:18

0
Evet bu konuda sana katılıyorum oyun bildiğin warzone dlc bunun başka bir açıklaması olamaz kimse almasın yapımcı firmayı boykot edelim koskoca oyunu bitirdiler cod artık resmen bitmiştir geçmiş olsun.

dijitalcoach

5.11.2023 16:02:33

+1
YÜKSEK ORANDA SPOILER İÇERİR - OYUNUN SONUNA DAİR?? Şuan tüm senaryoyu bitirdim ve genel olarak 10 üzerinden 1 o da oyunun isminin hatırına arkadaşlar. Benim burada değinmek istediğim konu OYUNUN SONU! Yahu 20 yıllık oyunu Reboot ettin tüm oyuncuları geri getirdin ve hepimize ümit verdin dedik ki task force 141 ile artık bir ömür devam yan karakterler girer, çıkar ama biz 20 yıldır bir parçamız olmuş bu ekiple nice maceralara atılacağız... Sonra ne olsa beğenirsin? Mw3 oyun sonunda grubun en sevilen üyelerinden birisine veda etmek zorunda kalalım! Ulan madem veda edecektik neden oyunu Reboot ettin!!!!! Hadi öldürecektin tamam peki neden bunu kuru kuru yaptın her şey 3 saniye de oldu gram duygu yok, gram drama yok ÇAT ÇAT! Hoppp öldü! Arkadaşlar ben ağır cod fan boyalarındandım ama inanın ağır küfürler ettim ve resmen oyundan soğudum gibi bir şey bu oyun dışında başka oyun oynamayan biriyim yıllardır ama şu hareket resmen şu demek '' KARDEŞİM BİZ BU İSMİ YÜCELTTİK SİZDE NE VERSEK YEDİNİZ ŞİMDİ PARAYA İHTİYAÇ VAR ZATEN SENARYO KONUSUNDA NE VAKTİMİZ VAR NE HAYAL GÜCÜMÜZ MEVZU MULTIPLAYER VE ALACAĞINIZ COİNLER O YÜZDEN SİZE HAK '' dermiş gibi bu oyunu bize dayadılar! Cidden yazıklar olsun!! Ben artık kimseye bir şey demem alsınlar oyunlarını tepe tepe kullansın marka sahipleri cod mw3 ile benim için bitmiştir güvenim KOCA BİR SIFIR! Oyunu almayan arkadaşlara son sözüm; Sakın para verip almayın mw2 serverlar ne zaman kapanırsa o zamana kadar oradan devam edin bırakın 2000 lirayı şaka yapmıyorum 300 lira olsa yine değmez! Ve ben 2800 full sürüm almıştım düşünün! YAZIKLAR OLSUN...........
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız