Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de Türk Lirası Kaldırılmadan Önce Cadılar Bayramı İndirimi Başlayacak

 
 
Bildiğiniz üzere ve geçtiğimiz saatlerde haberini yaptığımız Steam'de 20 Kasım itibarıyla Türk Lirası kaldırılıyor ve artık oyunlar Dolar cinsinden satın alınmaya başlanacak. Durum böyle olunca oyuncular son bir kez indirim etkinliklerinin olup olmayacağını merak ediyor. Bu kapsamda son kez Türk Lirasıyla satın alabileceğiniz etkinlik bulunuyor.
 
Yarın itibarıyla Cadılar Bayramı indirimleri başlıyor
 
 
 
Steam platformunda 26 Ekim TSİ 20:00'de Cadılar Bayramı indirimleri başlıyor. Oyuncular burada Türk Lirasıyla beraber birçok oyuna indirimli bir şekilde ulaşabiliyor ve bu tür etkinliklerde yüzlerce oyun indirime giriyor. Dolayısıyla bu fırsatlardan yararlanmanın tam sırası diyebiliriz.
 
Diğer taraftan ülkemizin MENA - USD ( (Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi) bölgesine dahil edildiğini ve burada Arjantin'le beraber yer aldığımızı söyleyebiliyoruz. Bunun dışında bildiğiniz üzere Yemen, Lübnan gibi ülkelerde bu bölge içerisinde yer alıyor. Bu kapsamda oyunlar 20 Kasım tarihiyle beraber Steam üzerinden Dolar cinsinden satın alınmaya başlıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Kedili Kaykay Oyunu Gori: Cuddly Carnage için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Modern Warfare 3'lü Yeni PS5 Slim Paketi Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gokuba

25.10.2023 15:56:05

0
Bencede kaldırsın yoksa milyon tl ile oyun almaya başlıcaz, paramız o kadar değerli, en az aklımız kadar :)

Arathar

25.10.2023 14:14:37

0
Düştüğümüz hale bak. Son indirimi değerlendireceğiz artık herhalde.

BSC Misafiri

25.10.2023 13:26:19

+1
Middle East: Bahrain Egypt Iraq Jordan Lebanon Oman Palestine Turkey Yemen North Africa: Algeria Libya Morocco Tunisia Sudan 100. yilinda turkiye sampiyonlar liginde (!) emegi gecen herkese tebrikler.

alex59

25.10.2023 13:26:07

+1
Züğürt tesellisi kaldı ki cadılar bayramında genelde korku temalı oyunlar indirime giriyor. Steam genel indirimden bir gün öncesi kararı uygulayıp bizi indirimlerden dışlamış oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız