Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 339 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime geçtiğimiz günlerde açıldı. Bu hafta aksiyon, macera, platform oyunu Guacamelee! 2'yi ve Guacamelee! Super Turbo Championship Edition'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 22 Haziran Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Guacamelee! 2
 
 
 
Meksika kültürü ve halk sanatlarından ilham alınmış bu aksiyon, macera ve platform oyununda ilgi çekici bölgeler bizleri bekliyor. Oyunda karşımıza türlü türlü düşmanlar çıkıyor ve iskelet sürülerini savuşturmak için kemik kıran becerisinden ve daha fazla yetenekten faydalanıyoruz. Oyunda ek olarak ustalık gerektiren platform mücadeleleri ve zorlu kısımlar bulunuyor. 
 
 
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition 
 
 
 
Efsanevi dövüşçü maskesini tesadüfen bulan bir çiftçi olan Juan Aguacate olarak yer alacağımız platform aksiyon oyununda her zaman hayalini kurduğumuz bir Kahraman olmak adına büyük bir maceraya atılıyoruz. Güç ve cesareti hissettiğimiz oyunda dünyanın en güzel kızı olarak görülen başkanın kızının kurtarmaya çalışıyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun Haziran 2023
Türkçe Dil Desteğiyle Gelecek F1 Manager 2023 Neler Sunuyor? İşte Tüm Detaylar Microsoft, Redfall Stüdyosu Arkane Austin'i Kapatıyor mu? Yeni Açıklama Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız