Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Max Payne 3 için Sam Lake Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'alexsavvy', orijinal oyunun tüm hayranlarına hitap edecek yeni bir mod yayınladı. Max Payne 3 için yayınlanan bu mod başlıktan da anlayabileceğiniz gibi oyuna Sam Lake'in yüzünü geri getiriyor.
 
Bilmeyenler için kindir bu Sam Lake?
 
 
 
Bilmeyenler ve seriye uzak olan oyuncular elbette Sam Lake'in kim olduğunu merak edebilir. Bu yüzden açıklayalım: Remedy ekibinden Sam Lake, ilk Max Payne oyununda yüzünü Max'e ödünç veren kişilerden biri. Eğer oyunu oynadıysanız o meşhur yüz ifadesini unutmanız mümkün değil. Ardından ikinci oyunda Timmothy Gibs, Max'i canlandırdı ve son olarak Max Payne 3'te Max için seslendirme sanatçısı James McCaffrey'den ilham alındı. 
 
Sam Lake karakterini unutmayanlar ve tekrardan hatırlamak isteyenler için gayet güzel bir mod diyebiliriz. Diğer taraftan mod hakkında bilgi verecek olursak bu mod toplamda 98 modeli ve 66 dokuyu değiştiriyor. Mod geliştiricisi her saç şeklini tam olarak bu modla beraber uyarlıyor ve ortaya gerçekten de güzel bir görüntü çıkıyor. 
 
Merak edenler için oynanış videosu da mevcut. Aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca mod linkine de aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
Sam Lake fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Max Payne Max Max Payne 3 Rockstar Games Action PC PS3 Xbox 360
Konuşan Silahlarla Ön Plana Çıkan High On Life Artık PS4 ve PS5 için Mevcut Tekken 7 ve Tekken 8 Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Max Payne 3
+ TAKİBE
AL
248 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız