Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima, Pacific Rim'e Hayran Kalmış


     Sizi bilmem, ama Japonların robotlara karşı olan bu aşırı düşkünlüğü bana her zaman garip gelmiştir. Gerçi Ghost in the Shell gibi olayı derin bir felsefeyle ele alan yapımlar olsa da robotlarla ilgili herşey Japonların fazlasıyla ilgisini çekiyor. Hem de hemen hemen her yaş grubundan insanın.
 
     Hideo Kojima'nın son açıklamaları da robotlara karşı olan ilgisini gösteriyor. Zone of the Enders'in de yaratıcısı olan Hideo Kojima, Guillermo del Toro'nun imzasını taşıyan robotlar, canavarlara karşı konseptini benimseyen Pacific Rim adlı filme hayran kaldığını söylüyor. Kojima'nın bu konudaki açıklamalarının bir kısmı şöyle:
 
     "Böyle bir filmi görecek kadar şanslı olduğumu asla düşünmemiştim. İçimdeki duygu seli 2001: A Space Odyssey'deki uzay hissi veya Jurassic Park'taki dizonorlara dokunma hissiyle aynıydı. Animasyon ve özel efekt filmlerini, şovlarını çocukluğumdan beri severim, ekranda gerçekten varlar. Yönetmen Guillermo del Toro, PACIFIC RIM'de Kaiju'lar ve robotlar konusundaki muhteşem vizyonu da bunu sunuyor."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Dark Souls, Spectrum için Çıksaydı? Natural Selection 2'ye Kadın Askerler de Katılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.8.2013 20:08:20

0
Arkadaşlar zevkler ve renkler meselesi diyorum. Yani bu tür filmleri ve oyunları sevebilir yada nefret edebilirsiniz. Oyun ve teknoloji dünyasıyla bağlantılı olan haberleri bu tür siteler değerlendirip takipçileri ile paylaşmasından daha doğal ne olabilir. Yapımcıların da ilginç,komik yada haber niteliği oluşturabilecek ve özellikle çok fanı olduğu bilinen bir oyunun yapımcı yada şirketinin haber değeri olabilecek takipçilerinin ve okurların ilgisini çekebilecek yazıların bulunması da tabîdir. Bu haberin de bu sitede yayınlanan diğer bu türdeki haberlerden farkı yok. Sonuç olarak her okuyucu haberi okumakta ve yorumda bulunmakta özgürdür. Lakin bu hürriyeti başka şahıs ve kurumlara saygı çerçevesini aşmadan yapmakla sorumludur. Çünkü medenî insanın böyle davranması gerekir. Saygılar.

BSC Misafiri

7.7.2013 01:35:26

0
Kojima begendiyse demek ki film fena degil. Robotlu oyunlar duzgun yapilinca iyi olabilir ancak cogu yapimci tirt oyunlar yaptigindan bu ture cocuk oyunu gibi bakiliyor. Ben robotlu oyunlara, filmlere vs karsi degilim. ben yuksel butceli ucuz, dandik transformers vari filmlere karisiyim. Kojima belki Bu filmden sonra iptal ettigi yeni zone of the enders projesini tekrar dusunebilir.

n0.pRobLem

6.7.2013 23:14:28

0
Arkadaşlar Merhaba; Filmin menşeini bilmeyen arkadaşlarımız için; filmimiz, InSANe isimli korku oyunu üstünde de çalışan Del Toro tarafından, Portal'ın efsane karakteri GLaDOS'un sesinin de bolca kullanıldığı bir yapım olduğu için haberimizde yer etmiştir. Bunu Hideo Kojima'nın hayatından alelade bir gün olarak yorumlamak pek doğru olmaz. Talha Aynacı

digimoney

6.7.2013 19:49:06

-2
@ BSC MISAFIR-I ( LERI) benden neyi alip veremediginiz var anlamis degilim. adamin sundugu oyunlari seviyorum MGS. fakat adamin kisiligi beni hic alakadar etmes neyi sevip sevmemesi onun meselesi. ancak bunu yayinlamak oraya buraya haber yapdirmak veya yapmasi, iste bu nokdada da yorum yapmakda dogal bir sey .bence cok olagan ve seviyeli bir yorum yapdim adamin gercegi bu bunu yansitim yalan mi ? hem adamin tuvalate ne düsündügüne dayir baslik ve haber de var internetten arasdir derim. ne günlere kaldik ya. EDIT : Her haberi okumayacaksam o zaman BSC EDITÖRLERINDEN RICAM SÜREKLI HABER YAYINLAMASINLAR HER SEFEREINDE HABERMI YAYINLAMAK SORUNDALAR . LAFIM MISAFIRLERE.

BSC Misafiri

6.7.2013 19:33:26

-1
digimoney senin gibi sefil birini niye haber yapsınlar?

BSC Misafiri

6.7.2013 19:33:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Jokerck Digimoney senin gibi birini haber yapacak halleri yok.Oyun sitesi sonuçta burası belgesel sitesi değil
of of ince laf :D (y)

BSC Misafiri

6.7.2013 19:33:18

0
Digimoney; Beğenmiyorsan habere girip yorum yapma bir zahmet. Her haberi okumak zorunda mısın? Pacific Rim bir film ve oyunlarla filmlerin bağlantısı çok fazla. En büyük yabancı haber siteleri bu durumu haber yapıyorsa, BSC de yapar. HER HABERİ OKUMAK ZORUNDA MISIN?

digimoney

6.7.2013 19:11:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Jokerck Digimoney senin gibi birini haber yapacak halleri yok.Oyun sitesi sonuçta burası belgesel sitesi değil
Belgesel mi ? :D simdi bu adam "dün bir yemek yedim hayran kaldim dogrusu" derse bunuda mi yazacaklar . habercilik tamam da biraz magazine kaymis.

Sir Maximus is BACK

6.7.2013 19:07:29

0
bense nefret ediyorum. robotların olduğu oyunlardan,gelecek temalı oyunlardan.

Jokerck

6.7.2013 18:55:54

+1
Digimoney senin gibi birini haber yapacak halleri yok.Oyun sitesi sonuçta burası belgesel sitesi değil

digimoney

6.7.2013 18:27:41

-1
Bu adam Tuvalet ´de ne düsündügünü bile yaziyor ya. sonra haber yapiyorlar. adam prostat bence. bende gecende "DEAD EVIL" seyrettim bunu da haber yapin. digimoney DEAD EVIL´E HAYRAN KALDI DIYE.

Executor06

6.7.2013 18:07:47

0
Bu amcamız da ne yapsa haber oluyor

syts77

6.7.2013 17:01:57

+1
Açıkçası bende anlam veremiyorum Japonlardaki bu robot düşkünlüğüne.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız