Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed Mirage'ın yeni sürümleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre 6 Haziran 2024 tarihinde piyasaya sürülecek olan iOS versiyonlarının ön siparişlere açık olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Assassin’s Creed Mirage mobil cihazlara geliyor
 
 
 
Assassin's Creed Mirage bildiğiniz üzere geçtiğimiz Ekim ayında PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürüldü. Şimdi ise oyun iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro için gelmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 90 dakika boyunca ücretsiz olarak denenebilecek ve tam sürümün fiyatı 49,99 dolar olacak.
 
Öte yandan, Assassin's Creed Mirage yönetmeninin Basim'in hikayesini genişletmeye yönelik fikirlerini açıkladı. Ancak bu fikirleri DLC paketi ile sunmanın mümkün olmadığını belirtti. Son olarak Tencent'in Assassin's Creed Jade'in çıkışını 2024 yılından 2025'e ertelediği bildirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız