Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid Filminde Solid Snake'i Oscar Isaac Oynayacak

 
Sony Pictures'ın Metal Gear Solid filminde başrol Solid Snake karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu.

Deadline'ın haberine göre bu isim Oscar Isaac.
 
Oscar Isaac daha önce Star Wars'ta Poe Dameron, Ex Machina'da Nathan ve Inside Llewyn Davis'te Llewyn Davis olarak rol aldı. Ayrıca 2021'de yayınlanacak Dune filminde Duke Leto Atreides'i oynuyor.

Metal Gear Solid filminin yönetmenliğini Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) ve yazarlığını Derek Connolly (Kong: Skull Island, Detective Pikachu, Jurassic World) üstleniyor. Yapımcı Avi Arad ve yönetici Peter Kang.
 
Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Oscar Isaac'in epey bir yoğun programı var. Dune dışında The Card Counter, Big Gold Brick, The Addams Family 2, Scenes From A Marriage ve Moon Knight projelerinde yer alıyor.
 
Film, Hideo Kojima'nın yarattığı ve Konami tarafından yayınlanan Metal Gear Solid video oyun serisini baz alacak fakat serideki herhangi bir oyunun hikayesini yeniden anlatmayacak. Direkt bir uyarlama değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak deadline metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
VALORANT First Strike Türkiye Finalleri’nde 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Yeni Dragon Age Oyunu The Game Awards 2020'de Gösterilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

5.12.2020 15:32:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bir Avangers filmindeki Thanos'a bakın bir de X Men filmindeki Apocalypse karakterine (Oscar İsaac canlandırmıştı) bakın, bundan Solid Snake falan olmaz.
THanos'u bu pislik canlandirmadi.

BSC Misafiri

5.12.2020 08:26:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oscar Isaac iyidir kötüdür bir şey demem de hollywoodun torpillisi mi ? Her filmde rolü bu kapıyor
Hollywood karmaşık bir yer. Lobiler, kimin adamı olduğun kökenin, söylemlerin, yalakalıkların çok fark ediyor. Fakat devamlı ekran önünde olmakta iyi değil izleyici senden sıkılıyor.

DreH

5.12.2020 03:22:44

0
Mad mikkelsen oynasin polar filminde cok benziyordu

gamer-x

5.12.2020 03:09:19

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

5.12.2020 00:54:21

0
Cuk oturur role

BSC Misafiri

4.12.2020 23:54:34

0
Oscar Isaac iyidir kötüdür bir şey demem de hollywoodun torpillisi mi ? Her filmde rolü bu kapıyor

BSC Misafiri

4.12.2020 23:49:37

0
Yönetmeninden yapımcısına ortalama. Başrol çok göz ünündeydi, yüzü eskidi. Bir performans beklemeyin bu filmden.

BSC Misafiri

4.12.2020 23:16:16

0
Bir Avangers filmindeki Thanos'a bakın bir de X Men filmindeki Apocalypse karakterine (Oscar İsaac canlandırmıştı) bakın, bundan Solid Snake falan olmaz.

mahsur kalan adam

4.12.2020 22:10:30

0
lisedeyken metal gear solid philanthropy filmini izlemiş çok beğenmiştim yurtta kalan arkadaşlar film isteyince usbye atıp vermiştim pazartesi okula gidince yemediğim linç kalmadı bu nasıl film diye Bir daha da indie ve festival filmi izlemedim bu yüzden
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız