Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı

 
 
Deliver Us Mars ve Deliver Us the Moon oyunları ile beraber ön plana çıkan KeokeN stüdyosu tamamen dağılmış durumda. Ekibin kurucuları, şirkette geri kalanların tamamının işten çıkarıldığını açıkladı.
 
Ekip hiçbir projeyi tamamlayamadıklarını belirtti
 
 
 
CEO Koen Deetman ve genel müdür Paul Deetman, X'te yayınladıkları bir gönderide Hollanda merkezli stüdyonun tamamen dağıldığını belirtti. Bu doğrultuda planlanan projeler yarım kaldı. Tüm seçenekleri tükettiklerini açıklayan kurucular, bu kararı almaya mecbur kaldıklarını söyledi.
 
KeokeN Stüdyosu'nda çalışanlar Şubat ayında maaş kesintilerinin yapıldığını ve son birkaç aydır hiçbir şekilde ücret ödenmediğini aktardı. İşler bu noktaya geldiğinde 19 kişilik çekirdek ekipten 4'ü işten çıkarıldı. Ancak şimdi geldiğimiz noktada ekibin geri kalanının da işten çıkarıldığı ortaya çıktı.
 
Mart ayında stüdyo, son 2 yılda 200'den fazla toplantıda 40 yayıncıya 5 oyun sunma hedefleri bulunuyordu. Ancak bu hedeflerine hiçbir şekilde ulaşamadı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi

CaptainReinhard34

6.5.2024 00:22:37

0
Yazık olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız