Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Immortals of Aveum için Çevre Tasarımını Gösteren Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Ascendant Studios tarafından geliştirilen Unreal Engine 5 destekli tek oyunculu Immortals of Aveum için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Büyü odaklı birinci şahıs yapım için yayınlanan yeni ekran görüntüleri çevre tasarımını bizlere gösteriyor.
 
Belirtilene göre bu ekran görüntüleri oyunda yer alan Lucium bölgesinden
 
 
 
Geliştiricilerin belirttiğine göre yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde gösterilen içerikler Everwar'ın yakınlarında yer alan Lucium bölgesine ait. Bu bölgede taş kaleler, mezralar ve ilgi çekici manzaralar yer alıyor.
 
Immortals of Aveum, UE5'in Nanite ve Lumen teknolojilerinden yararlanan bir yapım olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor. Daha önce ortaya çıkan PC gereksinimleri de oldukça yüksek bir şekilde karşımıza çıkıyor. 
 
Her ne olursa olsun yayınlanan ekran görüntüleri oldukça ilgi çekici görünüyor. Tek oyunculu birinci şahıs büyü odaklı savaşları bizlere aktaracak olan Immortals of Aveum oyununda Jak adlı bir karakteri kontrol ediyoruz. Oyunda birçok büyüyü bir araya getirebiliyor, farklı büyü sınıfları arasında geçiş yapabiliyor ve kombolarla beraber düşmanları alt edebiliyoruz.
 
Immortals of Aveum, 22 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden PC için çıkmayı hedefliyor. Oyun Steam'de ve Epic Games üzerinde 999,99 TL'den, Playstation ve Xbox mağazasında ise 1.400,00 TL'den satışta. 
 
Yeni ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Xuan-Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains PC ve Switch için Çıkıyor AMD, Starfield için 1080p, 1440p ve 4K Sistem Gereksinimlerini Paylaştı

Persona_6

13.7.2023 08:51:20

+2
Çöp! Tam gamepass oyunu. Microzort kaçırmasın eklesin bunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız