Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts Yeni Star Wars Projesini İptal Etti!

 
 
Electronic Arts, Respawn stüdyosu tarafından geliştirilme aşamasında olan Star Wars temalı birinci şahıs nişancı projesini iptal ettiğini duyurdu. 2022 yılında duyurulan FPS oyunu daha önce orijinal Battlefront oyunları, The Force Unleashed ve daha fazlasında çalışmış olan eski LucasArts çalışanları ve Medal of Honor ortak yaratıcısı Peter Hirschmann tarafından yönetiliyordu.
 
Electronic Arts 700 kişiyi işten çıkardı
 
 
 
EA Entertainment başkanı Laura Miele, geçtiğimiz gün yaptığı yeni bir açıklama ile beraber yaklaşık 700 kişinin işten çıkarıldığını duyurdu ve ardından bu projenin iptal edildiğini açıkladı. Stüdyo önümüzdeki süreçte Jedi ve Apex Legends oyunlarına odaklanacak ve yeni güncellemeleri ve içerikleri de bu projelere dahil edecek.
 
Öte yandan geçtiğimiz Eylül ayında aktör Cameron Monaghan, Ocala Comic Con etkinliğinde Star Wars Jedi serisinin "üçüncü" oyunu üzerinde çalıştığını söyledi. Geldiğimiz noktada Electronic Arts bir yandan küçülmeye giderken diğer yandan ise bazı projeleri iptal etmek durumunda kalıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
PlayStation Plus Mart Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 2024 Nexon, Aksiyon Rol Yapma Oyunu Vindictus: Defying Fate Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız