Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xuan-Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains PC ve Switch için Çıkıyor

 
 
Yayıncı Eastasiasoft ve Gamera Games ile geliştirici Softstar Entertainment, Xuan-Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains'ın 26 Temmuz'da Steam üzerinden PC için çıkacağını ve 2023'ün sonlarına doğru Switch'e geleceğini duyurdu.
 
Xuan-Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains klasik bir sıra tabanlı RPG'dir. Çin, Tang İmparatorluğu'nun yönetimi altında barış ve refahın tadını çıkarıyor, Avrupa kendisini Karanlık Çağ'ın içinde buluyor.
 
Pepin III'ün emri altında Frank Şövalyesi Septem, Yenilmez Savaş Sanatlarını aramak için uzun bir yolculuğa çıkar. Güzel Venedik'in kanallarından başlayarak, büyük şövalyenin yolu Orta Doğu'yu, Batı Bölgelerini mistik doğuya doğru kat eder. Oyun, oyun haritası, savaş arka planları ve boyanmış karakterlerle geleneksel Çin stiline sahiptir.
 
Oyunun Steam Sayfası

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xuan-Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains PC Switch
Aksiyon oyunu Super Crazy Rhythm Castle, Konsollar ve PC için Duyuruldu Immortals of Aveum için Çevre Tasarımını Gösteren Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız