Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn Entertainment'ın Yeni Oyunu Titanfall Evreninde Geçecek!

 
 
Electronic Arts stüdyosu olarak karşımıza çıkan, Titanfall, Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order ve daha fazla oyunla beraber tanınan Respawn Entertainment'ın yeni oyunu hakkında çeşitli detaylar açığa çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre şu anda geliştirilme aşamasında bulunan proje Titanfall evreninde geçecek.
 
Yeni projenin Titanfall 3 olma ihtimali üzerinde konuşuluyor 
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde Electronic Arts stüdyo içerisinde geliştirilmekte olan Star Wars temalı FPS oyununun iptal edildiğini bildirdi. Oyunun iptalini açıklayan EA eğlence ve teknoloji başkanı Laura Miele, Respawn stüdyosunun artık yeni projelere odaklanacağını ve kütüphanesini genişleteceğini aktardı.
 
Geçtiğimiz yıl Respawn patronu Vince Zampella, stüdyoda yer alan küçük bir çekirdek ekibin orijinal bir IP (marka) üzerinde çalıştığını açıkladı. Geliştirme aşamasının ilk evresinde olduğunu söyleyen Zampella oyunun bir hayli ilgi çekici detaylarla bezeli olduğunu belirtti.
 
Diğer taraftan Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb çeşitli açıklamalarda bulunarak, Titanfall 3 oyununun her zaman konuşulan bir proje olarak karşımıza çıktığını ancak ne yazık ki böyle bir şeyin söz konusu olmadığını doğrulayabildiğini ifade etti.
 
Geldiğimiz noktada Respawn Entertainment tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan proje Titanfall evreninde geçeceği doğrulandı. Bazıları bunun hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındıran Titanfall 3 olduğunu düşünse de bir grup tamamen yeni bir IP'nin bizlere sunulacağını aktarıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Xbox Partner Sunumu Duyuruldu: Yeni Oyun Fragmanları Dune: Awakening'den Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

waltran

5.3.2024 16:48:23

0
Evren mi kaldi ortalikta. skinlerle season pass lerle icine ettiniz evrenin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız