Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'ın Capcom Kampanyasına İki Yeni Oyun Eklendi


        Geçtiğimiz hafta başlayan Humble Capcom Bundle kampanyasına yeni oyunlar eklendi. Capcom, bu kampanyaya Resident Evil 4'ü ve Remember Me'yi eklendi.
 
       Daha önce kampanyaya ortalama üzeri bir bağış yaptıysanız bu iki oyuna ek ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Eğer kampanyaya bağış yapmadıysanız şu an için 8.80 dolar olan ortalama bağışı geçerek toplamda  Strider, Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony, Lost Planet 3, Bionic Commando: Rearmed, Resident Evil: Revelations, DmC: Devil May Cry, Resident Evil 5, Resident Evil 4 ve Remember Me'ye sahip olabilirsiniz. Bahsettiğimiz kampayanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Kill the Bad Guy'a Yeni Bir Multiplayer Oyun Modu Geldi Paris Games Week'e Katılacak Firmalar ve Oyunları Bu Videoda Gösteriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

John Sheppard

21.10.2015 03:03:19

+2
Geçen sefer açılan konuda hata vardı, ne cevap yazılıyordu nede forum arayüzünde açılıyordu. O zaman yazacaktım haftaya RE4 de eklenecek ve haftaya kadar fiyatı daha da artacak diye. Geçen hafta alanlar 6.5$'a almış oldu. Şimdi 9$'a kadar çıkmış durumda. 4 Resident Evil oyunu için 6.5$ yada 9$ bence hiçbir şey. Birde yanında DMC, Lost Planet 3 ve Remeber Me. Geçen hafta alanlar oyun başına 0.92$ vermiş oldu. Şuanda da çok pahalı ve geç değil. Oyun başına 1.28$ yapıyor. Almayanlar varsa kaçırmasın. Steam'den Enpara kampanyasıyla bile bu kadar ucuza gelmiyor bu oyunlar.

matador_mirkhan

21.10.2015 01:20:58

0
Lost planet ve bionic komando dışındaki oyunları özelliklede re serisini platinleyerek oynadım vede arsivimde duruyorlar yoksa alırdım bu paketi.bu fiyata kaçmaz

fazliboz

20.10.2015 22:59:21

0
Resident evil 4 tek başına efsane zaten

CheKD

20.10.2015 22:41:56

0
Çok sağlam bundle bence almayanlar kesinlikle almalı 8.80 dolara gayet güzel oyunlar var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız