Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayran Projesi Final Fantasy IX: Memoria Project için 25 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Final Fantasy IX dünyasını modern grafiklerle sunmayı hedefleyen ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen hayran yapımı tutku projesi olan Final Fantasy IX: Memoria Project için 25 dakikalık oynanış demosu yayınlandı. Oynanabilir bir şekilde yayınlanmayacak projenin arkasında profesyonel geliştiriciler ve sanatçılar yer alıyor.
 
Proje üç yıldır geliştiriliyor
 
 
 
Final Fantasy IX: Memoria adlı hayran projesi 50'den fazla geliştiriciyle beraber üç yıl boyunca geliştirildi. Final Fantasy IX: Memoria Project, oynanabilir bir ürün olarak değil daha çok hayranlar için bir konsept niteliğinde diyebiliriz.
 
Öte yandan Gematsu, Square Enix tarafından Final Fantasy IX oyununun yeniden yapımının şu anda geliştirilmekte olduğunu bildiriyor. Bu projelerle beraber Final Fantasy evreni büyümeye devam ediyor.
 
25 dakikalık demo görüntüleri 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy IX Memoria Project hayran projesi
Yakuza Serisinin Yan Oyunu Geliyor: Çıkış Tarihi, Ekran Görüntüleri Animasyon filmlerinden esinlenen Bye Sweet Carole için tanıtım fragmanı yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy IX
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız