Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Goldar, Kat Manx, Mastodon Sentry, Ranger Slayer Power Rangers: Battle for the Grid için Doğrulandı

 
Goldar, Kat Manx, Mastodon Sentry ve Ranger Slayer karakterlerinin dövüş oyunu Power Rangers: Battle for the Grid'te oynanabilir olacağı doğrulandı.

Haber 12 Mart'ta başlayacak “Morph Madness” turnuvasındaki karakter listesi aracılığıyla doğrulandı. Blog yazısında yukarıdaki görseldeki sekiz karakterin oyun başlangıç kadrosund yer alacağı belirtiliyor.

Power Rangers: Battle for the Grid Nisan ayında PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için 2019'da daha sonraki bir tarihte PC için çıkış yapacak. Standart sürüm $19.99 olacakken koleksiyoncu sürüm $39.99 olacak. Koleksiyoncu sürümde Season One Pass (üç ek karakter, bu karakterlerin Arcade modu hikayesi ve yeni savaşçı kaplaması) bulunacak.

Ayrıca geliştirici nWay Power Rangers: Battle for the Grid için Twitch üzerinden bir canlı yayın düzenledi. 1 saat civarında oynanış görüntüsü içeriyor. Tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Power Rangers: Battle for the Grid nWay PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch PC
Samurai Shodown'un Yayıncılığını Athlon Games Üstlenecek Çinli Geliştiriciler PlayStation 4 için Yeni Oyunlar Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Power Rangers: Battle for the Grid ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız