Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostrunner 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı: Bu yıl geliyor

 
 
Yayıncılığını 505 Games'in ve geliştiriciliğimi One More Level'ın üstlendiği cyberpunk temalı birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner II için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bunun yanı sıra oyunun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 2023 yılı içerisinde çıkış yapacağı doğrulandı.
 
Gelecek temalı saf aksiyon deneyimi 
 
 
 
Ghostrunner 2, kıyamet sonrası bir dünyada geçen birinci şahıs aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni oyun içerisinde yeni mekanikler, silahlar ve indirebileceğimiz çeşitli düşmanlar yer alıyor. Bunlara ek olarak interaktif bir hikâye, motosiklet seviyesi, gelişmiş beceriler ve daha fazla siber ninja aksiyon mekanikleri bizlere sunulmayı bekliyor. 
 
Devam oyunu Ghostrunner 2, Ghostrunner'daki olaylardan bir yıl sonrasını konu alıyor ve oyun içerisinde hızlı bir dövüş aksiyon içeriği bizlere sunuluyor. Sürekli olarak düşmanları parçalayabildiğimiz oyunda elimizdeki kılıçlarla ve bıçaklarla çeşitli estetik saldırılar gerçekleştirebiliyoruz.
 
Yeni özellikler ve mekanikleriyle Ghostrunner 2 bu yıl içerisinde çıkış yapmayı bekliyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghostrunner 2 505 Games One More Level
Devam oyunu The Talos Principle 2 duyuruldu Teardown bu yıl yeni nesil konsollara geliyor: Tamamen yok edilebilir bir dünya

BSC Misafiri

26.5.2023 20:08:26

0
NCK: Çok güzel görünüyor, çok güzel. Bir an, ilk sahnelerde fallout havası aldım, motor sürme mekaniği de güzel, keşke motor sürme fallout oyunlarında da olsa dedim, bir de motor sürüp düşmanları öldürdüğümüz cyberpunk temalı bir oyun vardı, adı Turbo Overkill, daha oynamadım kütüphanede, aklıma o geldi, o da çok renkli, hızlı, manyak bir oyundur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostrunner 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız