Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostrunner 2 Kapalı Beta Kayıtları Başladı: Çıkış Tarihi Yakında Duyurulabilir

 
 
Yayıncılığını 505 Games'in ve geliştiriciliğini One More Level'in üstlendiği bilim kurgu temalı aksiyon oyunu Ghostrunner 2'nin kapalı beta kayıtları açıldı. Beta kayıtlarının duyurulmasıyla beraber 21 Ağustos'ta oyun hakkında yeni detayların açıklanacağı belirtildi. Bu tarih itibarıyla oyunun çıkış tarihinin açıklanması bekleniyor. 
 
Beta kayıtları sınırlı sayıda oyuncuyu kabul ediyor
 
 
 
Ekipler kapalı beta için yerlerin sınırlı olduğunu belirtti. Bu nedenle betaya katılmak isteyen oyuncuların ellerini çabuk tutmasında fayda var. Siberpunk bir dünyayı bizlere sunan oyunda hızlı bir aksiyon içeriği yer alıyor. Kapalı beta ile beraber oyunun mevcut modelini deneyimleyebiliyor, nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlayabiliyor ve devam oyunundan neler bekleyeceğiniz konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz.
 
Kıyamet sonrası bir dünyada geçen Ghostrunner 2 birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu açıyla beraber oyunda karakterimizin gelişmiş becerileri bulunuyor ve siber ninja olma yolunda ilerliyoruz. Hızlı aksiyon ve dövüş sahnelerinin bulunduğu oyunda interaktif oyunda, motosikletinizi ile ilerleyebilir ve yeni seviyelere doğru adım atabilirsiniz.
 
Ghostrunner 2, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghostrunner 2 505 Games One More Level
Konami FC Barcelona İle Olan Partnerliğini Yeniledi! Need for Speed: Most Wanted için UE5'te Nasıl Görünürdü? İşte Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostrunner 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız