Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devam oyunu The Talos Principle 2 duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Devolver Digital'in ve geliştiriciliğini Croteam ekibinin üstlendiği bulmaca macera oyunu The Talos Principle II PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyuruldu. Oyunun 2023 yılı içerisinde çıkış yapması planlanıyor. Devam oyununda zorlu bulmacalar ve içerikler bizleri bekliyor.
 
Bulmaca tabanlı macera oyununun devamı geliyor 
 
 
 
The Talos Principle 2, ilk oyunda yer alan zorlu bulmacaları büyük ölçüde genişletiyor ve bizi sürekli olarak düşünmeye iten yapısıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber oynayabildiğiniz oyunda zorlu bir bulmaca deneyimi bizleri bekliyor. 
 
Oyunda daha önceden birlikte çalışılmış yazarlar Jonas Kyratzes (The Eternal Cylinder, Clash: Artifacts of Chaos) ve Tom Jubert (The Swapper, Subnautica) ile onlara katılan Verena Kyratzes (The Hand of Merlin, Serious Sam 4) tarafından kaleme alınmış etkileşimli bir hikaye yer alıyor. 
 
Farklı zorluk seviyelerindeki çeşit çeşit bulmacaları çözebildiğimiz oyun bul yıl içerisinde geliyor.
 
The Talos Principle 2  duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Talos Principle 2
Abzu geliştiricisinden yeni bir oyun geliyor: Sword of the Sea Ghostrunner 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı: Bu yıl geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

27.5.2023 11:50:50

0
İlk oyun sanki ordaymışım hissini veren, ortamı yaşatan, ender oyunlardandı. Vr oyunlar veriyormu bu hissi bilgim yok lakin kaç yıl önce, ruhunu yaşatıyordu oyun

wassuplaying

26.5.2023 17:12:24

0
Oooooooooooooooooo sonunda be

Jer Aders

26.5.2023 14:27:32

0
Yine kendine has bir oyunun devamı. İyi duyurular geliyor yalnız, alışkın değiliz böyle güzel oyunların devamlarının duyrulmasına önümüzdeki yıllar bomba gibi geçecek çok belli.

Yanfo

26.5.2023 13:22:09

+1
talos principle güzeldi. felsefe ve mantık, oyuna güzel yedirilmişti. yine inanç konusunu işleyecekler gibi görünüyor trailerda. umarım farklı yerlere gider konu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Talos Principle
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız