Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostrunner 2'nin Season Pass İçeriği Belli Oldu: Yeni Mod ve Kaplamalar

 
 
Yayıncılığını 505 Games ve geliştiriciliğini One More Level'ın üstlendiği gelecek temalı aksiyon macera oyunu  Ghostrunner II'nin Season Pass içeriği açıklandı. Açıklanan bilgilere göre Season Pass yeni bir oyun moduna ve dört kozmetik paketi içeriyor. Fiyatı ise indirimli olarak 19,99 dolar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Season Pass içeriğinde neler yer alıyor?  
 
 
 
Ghostrunner 2'nin Season Pass içeriğinde birçok kaplama ve bir mod yer alıyor. Bunlara bakacak olursak;
 
- Endless Moto Mode: 2024 yılında yayınlanacak yepyeni bir oyun modu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Tüm ayrıntıların daha sonraki bir tarihte açıklanması bekliyor.
- Ice Pack: Üç kılıç kaplaması, üç el kaplaması ve buz temalı bir Motosiklet kaplaması içeren ve 7 Aralık'ta yayınlanacak ilk indirilebilir içerikle düşmanlarınızı soğukkanlılıkla öldürmenizi sağlayan paket.
- Kozmetik Paketler (x3): Her biri üç kılıç kaplaması, üç el kaplaması ve bir motosiklet kaplaması içeren üç ek kozmetik paketi.
 
Ghostrunner II PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için 26 Ekim'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun bir demo sürümü şu anda mevcut. 
 
Season Pass fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghostrunner 2 505 Games One More Level
Hayatta Kalma Korku Oyunu Hello Cruel World, VR Platformları için Duyuruldu Haftanın Öne Çıkanları: Spider-Man 2, Silent Hill'den İlham Alan Oyun ve Lies of P Başarısı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostrunner 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız