Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima Satışları Sekiz Milyonu Aştı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment, bir basın toplantısında yaptığı açıklamada, geliştirici Sucker Punch Productions'ın açık dünya samuray oyunu Ghost of Tsushima'nın toplam satışlarının sekiz milyon kopyayı aştığını duyurdu. Oyunun satışlarının en son 12 Kasım 2020'de beş milyonu aştığı bildirildi.
 
Ghost of Tsushima ilk olarak 17 Temmuz 2020'de PlayStation 4 için çıktı. Ardından 20 Ağustos 2021'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için Ghost of Tsushima Director's Cut yayınlandı. 
 
Öte yandan A Ghost of Tsushima filmi şu anda yapım aşamasında. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
Horizon Call of the Mountain PlayStation VR2 için Duyuruldu Hyrule Warriors: Age of Calamity Satışları Dört Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.1.2022 17:11:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun bende çok sıradan ve çok kalitesiz bir his bıraktı. Savaşlar belli ki yapay zeka ile yapılmış hep aynı vuruş hep aynı saldırı taktikleri vardı. Çizimler de sanki çizilmemiş gibi. Vaybe diyebileceğim gözümü doyuracak hiçbir manzara yoktu. Oyun sadece devasa yapılmış.
oyunu tüplü tv demi oynadınız?

BSC Misafiri

6.1.2022 11:06:40

+1
Zevkler renkler... Bence mükemmeldi. Onun için ps4'te platinledikten sonra ps5 versiyonunda da oyunu hiç sıkılmadan bitirip platinledim. Ayrıca Türkçe altyazı üslubu aşırı hoşuma gitti. Yenisi duyurulursa önsipariş veririm. God War serisi bende ne etki bıraktıysa Ghost of Tsushima'da aynı etkiyi bıraktı. Hdr açık 4k bir monitör veya tv'niz varsa her manzarası ayrı bir güzellikte. Oyunun açılışı efsanedir benim için... Saygılar...

Venom59

6.1.2022 10:03:42

+1
Oyun çıkmadan bir e3 fuarında videosunu gördüğümde atmosferi çok hoşuma gitmişti oyunun. Çıktığında biraz grafikleri düşürmüşler gibi gelmişti gözüme ama yine de oynamak istediğim oyunlardan biri. Pc ye gelirse oynayacağım mutlaka.

BSC Misafiri

6.1.2022 10:02:27

+1
5 yaşındaki çoçuğa bu oyunu oynatırsan o mario oynamak ister. sanat eseri bir oyuna nasıl çamur atarız diye düşünüp duruyorlar,ama gerçekler değişmez.

BSC Misafiri

6.1.2022 10:02:22

0
Oyun bütün övgüleri hak ediyor. Müthiş atmosfer, grafik ve kanlı kombat var. Ayrıca bu yıl çıkan halo'dan kat kat daha iyi görünüyor.. https://www.youtube.com/watch?v=txfq3CQzgKQ

BSC Misafiri

6.1.2022 10:01:28

0
berbat diyemem ama bence vasat bir oyundu. dövüş sistemi 10 numara iş, manzaralar olağanüstü ama hepsi bu kadar. ne senaryoda nede işlenişinde bi numara yok. açık dünyası çok boş ve tekrar görevlerinden ibaret. ödüllendirme sistemi tatmin edici değil. zırhlar, silahlar hiç tatmin edici değil. sanki bütün oyun boyunca aynı kılıçla oynuyormuşsun gibi hissettiriyor. bundan 1 - 1.5 sene kadar önce oyunu oynamaya başlayim dedim 5 ayda falan anca bitirdim. hiç akmıyor

encuni

6.1.2022 02:41:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: haktan24 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun bende çok sıradan ve çok kalitesiz bir his bıraktı. Savaşlar belli ki yapay zeka ile yapılmış hep aynı vuruş hep aynı saldırı taktikleri vardı. Çizimler de sanki çizilmemiş gibi. Vaybe diyebileceğim gözümü doyuracak hiçbir manzara yoktu. Oyun sadece devasa yapılmış.</blockquote> ne yaptın başkan sen yaw sırf o müzikleri oyun atmosferi için bile oynanır bence vurus hissiyatı cok cok iyiydi tabi göreceli kavram bana göre muazzam bir oyundu...
benim uykum gelmişti oynarken en güzel kısımları 1vs1 aksiyonu ile özenle tasarladıkları sanatsal dünyası her bölgesi foto cekmelik.

Wrestle Mania

5.1.2022 23:22:34

0
Bambu ağaçların içinden geçmek dışında güzel oyun.

haktan24

5.1.2022 18:35:33

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun bende çok sıradan ve çok kalitesiz bir his bıraktı. Savaşlar belli ki yapay zeka ile yapılmış hep aynı vuruş hep aynı saldırı taktikleri vardı. Çizimler de sanki çizilmemiş gibi. Vaybe diyebileceğim gözümü doyuracak hiçbir manzara yoktu. Oyun sadece devasa yapılmış.
ne yaptın başkan sen yaw sırf o müzikleri oyun atmosferi için bile oynanır bence vurus hissiyatı cok cok iyiydi tabi göreceli kavram bana göre muazzam bir oyundu...

BSC Misafiri

5.1.2022 17:20:49

+3
Oyun bende çok sıradan ve çok kalitesiz bir his bıraktı. Savaşlar belli ki yapay zeka ile yapılmış hep aynı vuruş hep aynı saldırı taktikleri vardı. Çizimler de sanki çizilmemiş gibi. Vaybe diyebileceğim gözümü doyuracak hiçbir manzara yoktu. Oyun sadece devasa yapılmış.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız