Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sucker Punch, Ghost of Tsushima için Desteğini Sonlandırıyor

 
 
Oyunun çıkışından yaklaşık iki yıl sonra Sucker Punch, Ghost of Tsushima için planlanan son güncellemeyi yayınladı ve şu anda herhangi bir yama üzerinde çalışmadığını bildirdi. Bu kapsamda Sucker Punch, Ghost of Tsushima için 2.18 güncelleme notlarını yayınladı ve duyurulmamış bir sonraki proje üzerinde çalışmaya devam ettiğini belirtti.
 
Sucker Punch güncelleme desteğinin sonlanması hakkında şunları bildirdi: "Şu anda herhangi bir ek yama üzerinde çalışmıyoruz. Ancak topluluk tarafından gelen büyük problemleri takip etmeye devam edeceğiz. Önceliğimiz oyun deneyimini olumsuz yönde etkileyen büyük hatalar olacak.
 
Oyunun çıkışından bu yana verdiğiniz büyük destek ve geri bildirimler için tüm topluluğa teşekkür ediyoruz. Bir buçuk yıldan fazla bir süre sonra bu kadar aktif bir topluluğa sahip olmayı beklemiyorduk. Bu yolculukta bizimle olan herkese minnettarız." 
 
2.18 yaması, Ghost of Tsushima Director's Cut ve Legends için hata düzeltmelerine ve iyileştirmelerine odaklanıyor. Bunun yanı sıra küçük tek oyunculu değişiklikleri bünyesinde barındırıyor. Bu yama ile Legends sürümüne PS4 Kayıtlarını İçe Aktar düğmesi ekleniyor ve tek oyunculu modda diyalog ve ara sahne sorunları düzeltiliyor.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
Child of Light Tasarımcısı 19 Yılın Ardından Ubisoft'tan Ayrıldı Diablo II: Resurrected Satışları 5 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

20.4.2022 17:42:42

0
Fena değildi ama abartıldığı kadar iyi Oyunda değildi Ortalamanın üstütüydü genede severek oynadım konuya gelince şu her Oyuna online ekliyecem die uğraşmasınlar yeter Online oyun her oyuna gitmiyor bu hikaye tabanlı bir Oyun 2. Oyun daha bomba gibi olur umarım.

arnavut_efe

20.4.2022 09:27:47

0
Aynı haber başka oyunlar için olsa herkes yerden yere vururdu...

Firoles

18.4.2022 07:06:51

0
inFamous’ın yeni oyunu üzerinde çalışıyorlar.

BSC Misafiri

17.4.2022 21:10:42

+9
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun ve hikayesi,mükemmel sanat eseri kıvamında görselleriyle bir şaheser.Devam oyunu beklemiyorum.Zaten oyun vereceği herşeyi verdi.Umarım yeni bir IP üzerinde çalışıyorlardı.Firma gözde oyun firmalarının arasında yerini aldı.Sabırsızlıkla bekliyorum.
oyunun hikayesinde şahaser niteliği taşıyabilecek hiçbir şey yok

BSC Misafiri

17.4.2022 20:45:17

+5
Oyun ve hikayesi,mükemmel sanat eseri kıvamında görselleriyle bir şaheser.Devam oyunu beklemiyorum.Zaten oyun vereceği herşeyi verdi.Umarım yeni bir IP üzerinde çalışıyorlardı.Firma gözde oyun firmalarının arasında yerini aldı.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Persona_6

17.4.2022 20:22:46

+4
Yeni Infamous oyunu gelsin sadece Ps5 özel.

BSC Misafiri

17.4.2022 17:41:38

+2
grafiksel olarak başarılı, oynanış olarak yeterli düzeyde olmasına rağmen son derece klişe ve bayık ana hikayesi, bomboş ve heyecansız açık dünyası, silik karakterler gibi zayıflıklar nedeniyle pek hoşnut kalamadığım oyunlardan oldu.

Firoles

17.4.2022 17:14:24

+4
Online kısmı boşaydı, ana oyun ve Iki Adası harikaydı. Devam oyunu gelecek ve Japonya ana karasında geçecek zaten çok belli. Çok iyi oyun olmasına rağmen grafikler zayıftı belli yerlerde. Deniz, kayalar ve insanların yüzleri neredeyse hep aynıydı. Umarım grafiksel olarak daha iyi bir noktaya taşınır ikinci oyun. :) Oynamayanlar için ise şiddetle tavsiye edilir.

Y@KI$IKLII

17.4.2022 15:51:19

+3
Bence gelir.. God of War, Uncharted 4 bile geldiyse bu oyun hayli hayli gelir diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

17.4.2022 14:07:09

+2
pcye gelmezmi acaba bu oyun :D
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız