Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima Satışları 9,73 Milyonu Aştı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, samuray temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima'nın toplam satışlarının 3 Temmuz itibarıyla 9.73 milyon adedi aştığını duyurdu. Oyunun satışlarının en son 4 Ocak'ta sekiz milyonu aştığı bildirildi.
 
Ghost of Tsushima ilk olarak 17 Temmuz 2020'de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Ardından Ghost of Tsushima Director's Cut sürümü PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 20 Ağustos 2021'de çıkış yaptı.
 
Sucker Punch ayrıca kaç tane fotoğraf çekildiğini, kaç tane tilkinin evcilleştirildiğini ve daha fazlasını içeren birkaç ek istatistik paylaştı. 
 
Öte yandan A Ghost of Tsushima filmi de şu anda yapım aşamasında. 
 
Ek görseller:
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pushsquare Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
Switch Konsollarında Öne Çıkan 17 Spor Oyunu Sega Genesis / Mega Drive Mini 2 Konsolu için Yeni Oyunlar Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.7.2022 01:32:06

0
BSC Misafiri 18.7.2022 15:26:18 Cevap: Konu başlığını oku istersen. O zaman neden bu oyunla ilgili konuştuğumu belki anlayabilirsin.

BSC Misafiri

18.7.2022 15:26:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunu açtığımda çoğu 3. parti oyunun çok gerisinde, sığ ve sıkıcı oynanışa sahip olduğunu gördüm. Kendini oldukça çok tekrar eden bir oynanışa sahip ve boş dünyasında uzun mesafeleri katettiğimiz bir oyun. Grafiklerinin çok iyi olduğu sanılan bu oyunun aslında hoş renk paleti kullanması ve çiçeklerde farklı ve canlı renkler kullanılmasının insanların gözünde oyunun grafiklerinin çok iyi olduğu algısını yarattığını gördüm. Umarım sende özellikle yüksek kaliteli bir Pc de farklı oyunları açma fırsatı bulursunda görürsün kalite neymiş. Özetle bu oyun orta seviye bir oyun abartılacak bir yanı yok. Kaldı ki bu kadar abartılmasına rağmen ortalama satış rakamından da durum belli oluyor.
Sen o zaman last of us, Uncharted, gow, Spiderman falan hiç oynamamışsın sadece bu oyunla yargıladığına göre...

BSC Misafiri

17.7.2022 22:18:37

0
Bu oyunu açtığımda çoğu 3. parti oyunun çok gerisinde, sığ ve sıkıcı oynanışa sahip olduğunu gördüm. Kendini oldukça çok tekrar eden bir oynanışa sahip ve boş dünyasında uzun mesafeleri katettiğimiz bir oyun. Grafiklerinin çok iyi olduğu sanılan bu oyunun aslında hoş renk paleti kullanması ve çiçeklerde farklı ve canlı renkler kullanılmasının insanların gözünde oyunun grafiklerinin çok iyi olduğu algısını yarattığını gördüm. Umarım sende özellikle yüksek kaliteli bir Pc de farklı oyunları açma fırsatı bulursunda görürsün kalite neymiş. Özetle bu oyun orta seviye bir oyun abartılacak bir yanı yok. Kaldı ki bu kadar abartılmasına rağmen ortalama satış rakamından da durum belli oluyor.

BSC Misafiri

17.7.2022 22:18:30

0
Bana overrated bir balon

aykut291

17.7.2022 19:03:12

0
Valla helal olsun okadarda iyi bir Oyun değil genede İyi satmış güzel ama ahım şahım 4 4 lük bir Oyun değil ki bu başarıyla 2. Oyunu öyle yapacaklar die tahmin ediyorum 2. Oyunda üstüne fazla fazla katarlar heralde.10 Milyon iyi bir rakam bence tek platforma göre

BSC Misafiri

17.7.2022 16:42:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu forumda konsol özel oyunlar o kadar göklere çıkarılıyor sanki dünyanın en iyi oyunlarıymış gibi abartılıp duruyorlar sonra bakıyoruz 10m satış rakamını zor buluyorlar. Yahu övmeyin demiyoruz ama en azından satın alın oynayın şu oyunları. 10 milyon ne la :)
O özel oyunlar çoğu 3. parti oyunlarda görmediğin Prodüksiyon kalitesinde geliştiriliyor..Bunu oyunu açtığın anda anlıyorsun..

BSC Misafiri

17.7.2022 12:01:05

0
Şu forumda konsol özel oyunlar o kadar göklere çıkarılıyor sanki dünyanın en iyi oyunlarıymış gibi abartılıp duruyorlar sonra bakıyoruz 10m satış rakamını zor buluyorlar. Yahu övmeyin demiyoruz ama en azından satın alın oynayın şu oyunları. 10 milyon ne la :)

JaReD22

16.7.2022 11:43:20

+4
Pcye gelmesini en çok beklediğim oyunlardan biri Temizinden 40 50 saati var artı olarak Türkçe dil desteği de var daha ne olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız