Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyrule Warriors: Age of Calamity Satışları Dört Milyonu Geçti

 
 
Japon yayıncı Koei Tecmo, Hyrule Warriors: Age of Calamity'nin dünya çapındaki satışlarının dört milyon kopyayı aştığını duyurdu. Oyunun en son 26 Nisan 2021'de 3,7 milyon adet ve bundan önce 24 Kasım 2020'de üç milyon adet sattığı bildirildi.
 
Nintendo Switch için özel olarak piyasaya sürülen Hyrule Warriors: Age of Calamity'de oyuncular, Hyrule yok edilmeden önce unutulmaz yerlerinde destansı savaşlara katılacak ve Great Calamity gerçekleşmeden önceki zamana taşınacaklar. Oyunda, Link ve Zelda gibi The Legend of Zelda: Breath of the Wild’dan tanınan yüzlerin yanı sıra Hyrule Warriors serisinde ilk kez oynanabilecek olan dört Şampiyon gibi diğer tanınmış karakterler bulunuyor. 
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity Switch için 20 Kasım 2020'de çıktı. 
 
Switch sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hyrule Warriors: Age of Calamity Zelda legend of zelda link switch oyun ne zaman çıkış tarihi
Ghost of Tsushima Satışları Sekiz Milyonu Aştı Dying Light 2 için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

6.1.2022 10:02:05

0
Arkadaşlar bu satış rakamının başarısını ve nintendonun farkını anlayabilmek için örnek vereyim yakuza serisi tüm oyunlarıyla beraber pc ye geldiği günden beri tüm oyunlarıyla 2 küsür milyon satmış pc de... Ama nintendonun zelda için yaptığı spinn off oyunu tek konsolda 4 milyon satıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyrule Warriors: Age of Calamity
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız