Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geralt'ın Seslendirme Sanatçısı The Witcher 4 Tamamen Ciri Hakkında Olmalı Diyor

 
   Geralt of Rivia'yı seslendiren Doug Cockle eğer yeni bir The Witcher oyunu yapılacaksa bu oyunun Geralt yerine Ciri'ye odaklanması gerektiğini düşünüyor.
 
   Gamereactor seslendirme sanatçısı Doug Cockle ile bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportajda kendisine SoulCalibur VI Geralt of Rivia rolünü üstleneceğiz son oyun mu diye sordu ve Doug Cockle soruyu şu şekilde yanıtladı:
 
   "Eğer The Witcher 4'ten bahsediyorsanız, hiçbir fikrim yok ancak buna rağmen çıkacağını düşünüyorum. Bu benim kendi düşüncem. CD Projekt Red ne yapacağını bilir ve planları hakkında hiçbir fikrim yok ancak ben CD Projekt Red'in yerinde olsaydım The Witcher 4'ü yapardım ve Ciri'ye odaklanırdım. The Witcher 3'te Ciri diğer dünyaları ziyaret etmekten bahsediyordu ve Ciri'nın farklı dünyaları ziyaret ettiği bir The Witcher 4 harika olurdu." 
 
   CD Projekt Red daha önce yaptığı birçok açıklamada da Geralt'ın The Witcher üçlemesinin bittiğini söylemiş ancak bağımsız dördüncü bir The Witcher oyununa sıcak baktıklarının sinyalini vermişti.
 
   CD Projekt Red şu anda Cyberpunk 2077 ve Gwent: The Witcher Card Game üzerinde çalışıyor. Ayrıca Mart 2018'de yayınlanan bir yönetim raporuna göre, CD Projekt Red Cyberpunk 2077'nin yanı sıra başka bir AAA hikaye odaklı bir rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor ve bu oyunun 2021 yılına kadar çıkması planlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Warframe Switch'e Geliyor Tokyo Ghoul: re Call to Exist Batıda PS4 ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wattonx

9.7.2018 15:01:22

+1
Bence battle royale olsun.

HIGHER

9.7.2018 14:58:36

0
Seslendirmen abi işsiz kalmak istemiyo.

BSC Misafiri

9.7.2018 14:55:25

0
Yeni bir Witcher oyunu yerine mevcut oyuna yeni bir DLC çıksa bile kabulümdür.

mementopolis

9.7.2018 13:16:56

0
Benim icin oyun bitti. isterlerse Recep ivedikle yapsinlar.

2K

9.7.2018 12:44:17

+1
Ciri'nin farklı farklı evrenlere gittiği bir oyun çok iyi olabilir fakat bence CD Projekt gibi başarılı bir firma artık yaratıcılığı ve kalitesini yeni oyunlarda, fikirlerde göstersin. Şu an Witcher evrenine bağlı olmayan çıkardıkları oyun yok. Bu seriye kendilerini adadılar ve başarıyla tamamladıktan sonra Cyberpunk'a yoğunlaştılar. Artık tekrar aynı evrene dönüş yapmaları açıkçası çok yaratıcı olmadıklarını düşündürür bana. Witcher 3'de Ciri'nin gayet klasik, sıradan bir bilim kurgu evreni anlatmasından dolayı ki neredeyse her bilim kurgu eserine, hikayesine uyacak detaylar veriyor bazı arkadaşlar Cyberpunk'da olacak mı diye kafayı yedi gereksiz yere. Fakat bana kalırsa artık Witcher ile ilgili her şeyi geride bıraksınlar. Tabi ki easter egg olarak olursa olabilir. Witcher serisini ve CD Projekt'i çok seven başarılı bulan biri olarak söylüyorum ki Witcher 3 ile daha geniş kitlelere ulaşssa bile ilk oyunda hiç 3'den aşağı kalır değildir. Firma daha yolun başında. Evet bazı arkadaşlar kızacaktır ve Witcher 3 gerçekten günümüzde oyun dünyasını yerinden sarstı fakat geçmişe bakınca BioWare Baldur's Gate'ler, Neverwinter Nights'lar ile bunu yapmıştı. Bunların üstüne KOTOR'u geliştirmişlerdi fakat şimdi bakıyoruz firmanın durumu ortada. Efsane klasiklere imza atan Black Isle şu an ismini duyduğumuz başka firmaların elinde olan birçok klasiği geliştirdi kapandı gitti.

BSC Misafiri

9.7.2018 10:31:20

+1
kesinlikle yeni oyuna gerek yok COD serisi gibi olmasın iyilikle bitsin

BSC Misafiri

9.7.2018 09:50:43

+2
Zirvede bıraksinlar seriyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız