Geralt'ın Seslendirme Sanatçısı The Witcher 4 Tamamen Ciri Hakkında Olmalı Diyor

Gazali Çetinkaya

 
   Geralt of Rivia'yı seslendiren Doug Cockle eğer yeni bir The Witcher oyunu yapılacaksa bu oyunun Geralt yerine Ciri'ye odaklanması gerektiğini düşünüyor.
 
   Gamereactor seslendirme sanatçısı Doug Cockle ile bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportajda kendisine SoulCalibur VI Geralt of Rivia rolünü üstleneceğiz son oyun mu diye sordu ve Doug Cockle soruyu şu şekilde yanıtladı:
 
   "Eğer The Witcher 4'ten bahsediyorsanız, hiçbir fikrim yok ancak buna rağmen çıkacağını düşünüyorum. Bu benim kendi düşüncem. CD Projekt Red ne yapacağını bilir ve planları hakkında hiçbir fikrim yok ancak ben CD Projekt Red'in yerinde olsaydım The Witcher 4'ü yapardım ve Ciri'ye odaklanırdım. The Witcher 3'te Ciri diğer dünyaları ziyaret etmekten bahsediyordu ve Ciri'nın farklı dünyaları ziyaret ettiği bir The Witcher 4 harika olurdu." 
 
   CD Projekt Red daha önce yaptığı birçok açıklamada da Geralt'ın The Witcher üçlemesinin bittiğini söylemiş ancak bağımsız dördüncü bir The Witcher oyununa sıcak baktıklarının sinyalini vermişti.
 
   CD Projekt Red şu anda Cyberpunk 2077 ve Gwent: The Witcher Card Game üzerinde çalışıyor. Ayrıca Mart 2018'de yayınlanan bir yönetim raporuna göre, CD Projekt Red Cyberpunk 2077'nin yanı sıra başka bir AAA hikaye odaklı bir rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor ve bu oyunun 2021 yılına kadar çıkması planlanıyor.