Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Forza Horizon Geliştiricileri Büyük Çaplı Açık Dünya Oyunu Geliştiriyor

 
 
Açık dünya yarış oyunu Forza Horizon geliştiricileri, Game Industry tarafından bildirildiği üzere şu anda yeni bir AAA (büyük çaplı) açık dünya oyunu geliştiriyor. Playground Games'in eski liderleri ve deneyimli geliştiricileri tarafından kurulan yeni stüdyonun ilk projeleri, konsollara ve PC'ye gelecek bir açık dünya oyunu olacak.
 
Yeni kurulan stüdyonun adı Maverick Games
 
 
 
Playground Games'in eski liderleri ve deneyimli geliştiricileri tarafından kurulan Maverick Games, Leamington Spa merkezli olarak karşımıza çıkıyor. Mike Brown liderliğindeki bu yeni stüdyoda baş yapımcı Tom Butcher, baş teknoloji sorumlusu Matt Craven, içerik yöneticisi Gareth Harwood ve ses direktörü Fraser Strachan yer alıyor. Bu isimlerin haricinde Elly Marshall Ben Penrose ve daha fazlası bulunuyor.
 
Stüdyoyu bu aşamada toplam 10 kişi yönetiyor. Ancak şu anda geliştirilen büyük çaplı açık dünya oyunu için çalışan sayısının 140'a çıkarılması hedefleniyor. Stüdyonun ilk projesi hakkında şu anda herhangi bir bilgi yer almıyor. 
 
Öte yandan Maverick Games, Londra merkezli bir yatırımcı tarafından destekleniyor. Bu da şu anda planladıkları projeyi geliştirmek için yeterli finansal desteğe sahip oldukları anlamına geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Forza Horizon Microsoft Xbox 360 Kinect Playground Games
Forspoken için Yeni Bir Sinematik Fragman Yayınlandı DMC'den ilham Alan Wanted: Dead'in Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Horizon
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız