Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Forspoken'ın satışlarından memnun değil

 
 
Bu yılın Ocak ayında Square Enix tarafından yayınlanan parkur temelli açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken'ın satışlarının pek verimli olmadığı bildirildi. Luminous Productions tarafından geliştirilen yapım, oyuncu topluluklarını da ikiye bölmüş durumda. Bir kısım oyuncu parkur sisteminin eğlenceli olduğunu ve bunun yeterli olduğunu belirtirken diğer oyuncu grupları ise bunun da oyunu kurtarmadığını belirtti.
 
Forspoken'ın satışlarından ekipler memnun değil
 
 
 
Parkur ve dövüş mekaniklerinin ön planda olduğu ancak oyunculara istediğini veremeyen yapım şu anda Steam'de karışık incelemelere sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Zorlu bir çıkış yapan Forspoken'ın satışları şu anda istenildiği gibi gitmiyor. 
 
Öte yandan Square Enix başkanı Yosuke Matsuda bu konuyu genişletmek adına çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Parkur ve dövüş mekanikleri de dahil olmak üzere genel olarak aksiyon sistemi hakkında olumlu geri bildirimler aldık. Bu olumlu geri dönüşleri bir sonraki projelerimizde değerlendireceğiz. 
 
Bununla beraber satışlarımız oldukça cansız. Şubat ve Mart ayında çıkış yapacak oyunların satış performansları önemli olsa da 2023/3 mali yılı kazançlarımız için aşağı yönlü bir ön görüyoruz."
 
Peki siz Forspoken oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde Büyük Final Bugün! The Last of Us Multiplayer PS4 konsollarına gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

14.3.2023 09:54:28

0
Tırt oyun zar zor bitirmiştim normal satmaması.

BSC Misafiri

13.3.2023 21:45:07

0
Bir de memnun olsalardı bari. Demosu yayınlandığında belliydi zaten ne olduğu.

BSC Misafiri

13.3.2023 10:49:08

0
Square Enix son yıllarda batmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım nereye kadar gidecek böyle oyunlarla.

7ender

12.3.2023 23:59:47

0
Adamların ellerinde Final Fantasy dışında tutan oyun yok ki onlar da son dönemlerde bir topladı. Yoksa bir ara onlar da kopmuştu... Bu oyunlarda da sıvayacaklarını düşünüyorum açıkçası. Ellerindeki miss gibi ip'leri çıkarmaları iyi oldu. Keşke Embracer Group gibi AA kafasında bir yayımcı almasaydı ama yine Square Enix çöpünde olmasından iyidir... Guardians of the Galaxy gibi harika bir oyun çıkardılar neyse ki daha çöp bir hale gelmeden Square Enix sonra bunları da Deus Ex ile beraber Embracer Group'a verdiler. Çok şükür Tomb Raider ve Deus Ex başta olmak üzere efsane ip'ler kurtuldu bunlardan. AA olsun ama yine de olsun... Square Enix'e kalsa gram bir şey göremezdik...

sh4dy_081991

12.3.2023 23:13:28

0
Biz oyuncular olarak bunun olmasini beklerken koskoca sirket nasil oluyorda bu oyundan basari bekliyor. Bir forumlara bile girseler en basitinden insanlarin bu oyun hakkindaki goruslerini gorurlerdi zaten. Sadece demosunu oynadim ona bile pisman oldum.

aykut291

12.3.2023 21:35:45

0
Vah canım öylemi görünen köy kılavuz istemezdi.

Sarohan

12.3.2023 18:48:33

+2
Birde memnun olsaydı böyle leş bir oyun çıkardığı için, her elinde bulundurduğu işi sıvıyor bu aralar zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız