Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Facebook Gaming Uygulama Desteği Ekim'de Sona Eriyor

 
 
Facebook, Facebook Gaming uygulamasına olan desteğini Ekim ayında sonlandıracak. Bu da uygulamaya artık erişilemeyeceği anlamına geliyor.
 
Pazar günü yayınlanan bir açıklamada ekip, uygulama içeriğinin çoğunu Facebook'un ana uygulamasına aktarılacağını yineledi. Facebook Gaming ekibinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: " 28 Ekim 2022'den itibaren iOS ve Android için Facebook Gaming uygulaması artık kullanılamayacak. Bu tarihten sonra bu uygulama artık çalışmayacak. Oyun uygulamasındaki arama verilerinizi buradan indirebilirsiniz.
 
Uygulamanın ilk piyasaya sürülmesinden bu yana oyuncular ve hayranlar için gelişen bir topluluk oluşturmak istedik. Hepinize en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Bu, Facebook'a yeni oyun özellikleri getirmek için attığımız bir adımdı."
 
Facebook Gaming uygulaması, kullanıcıların favori yayıncılarını takip etmelerine ve çeşitli oyunların resmi sosyal medya sayfalarıyla etkileşim kurmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca belirli mobil oyunların satın alınmasına da izin veriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle facebook Mark Zuckerberg sosyal medya instagram twitter
Intel Extreme Masters Road To Rio Turnuvasının Avrupa ve Asya Grupları Duyuruldu! Gungrave Gore ilk Günden Xbox Game Pass'e Gelebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Facebook
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız