Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Meta Quest 1 Desteği 2024'te Sona Eriyor

 
 
Sanal başlık olarak karşımıza çıkan Meta Quest için destek önümüzdeki yıl sona eriyor. Sanal başlık sahiplerine gönderilen bir e-postada Meta, cihazın desteğini sonlandırdığını, bazı özelliklerin şu andan itibaren kaldırılmaya başlandığını ve tam desteğin 2024'te sona ereceğini duyurdu.
 
Sanal başlık sahipleri uygulamaları kullanmaya devam edecek
 
 
 
2024 yılında tüm desteğin sona erdirileceği Meta Quest başlığında yer alan özellikler kademeli olarak kaldırılacak. Büyük bir kullanıcı topluluğu bulunan sistemin topluluk desteği devam edecek ve birkaç değişiklik daha dahil edilecek. Bu durum 5 Mart 2023'te değişecek. Topluluk desteği de dahil olmak üzere birçok içerik bu tarihte kaldırılacak. Bunun yanı sıra Meta Horizon Home'a erişim de dahil olmak üzere temel bazı özellikler bu süreçte kullanılamaz hale gelecek.
 
Meta, sanal başlık için bu süreçten itibaren herhangi yeni özellik sunmayacak, oyuncular artık parti oluşturamayacak veya partilere katılamayacak. Parti özelliklerinin kaldırılacak olması birçok oyuncu tarafından eleştirilerin odağı haline geliyor. Quest, çok oyunculu merkezli oyunlardan oluşan geniş bir kitaplığa sahip. Bu durum göz önüne alındığında parti özelliğinin kaldırılması kullanıcı deneyimini önemli ölçüde baltalayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers facebook Mark Zuckerberg sosyal medya instagram twitter
Bu Hafta Switch Konsollarına Çıkış Yapacak Oyunlar FIFA 23 Yılın Takımı Oylaması Başlıyor

BSC Misafiri

10.1.2023 13:25:08

0
attiklari mail saka gibi, quest 1 toplugugunu destekliyoruz diye mail atip sunu iptal ettik bunu iptal edecegiz diye devam ediyor. bu meta ile ne is yapilir ne de musterisi olunur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Facebook
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız