Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gungrave Gore ilk Günden Xbox Game Pass'e Gelebilir

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Studio Iggymob, Gungrave G.O.R.E'un 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Bunun yanı sıra ilk günden Xbox Game Pass'e geleceği bildirildi.
 
Avrupa çapında çok sayıda Twitter kullanıcısı tarafından bildirildiği üzere 22 Kasım'da Prime Matter tarafından yayınlanacak olan Gungrave Gore,  ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak. Gangnam merkezli stüdyo Iggymob tarafından geliştirilen oyun, Gungrave serisinin üçüncüsü oyunu ve 18 yıl aradan sonraki ilk yeni projesi. Oyunun resmi olarak Game Pass'e geleceği onaylanmadı.
 
Gungrave G.O.R.E, Güney Kore Stüdyosu IGGYMOB'un geliştirdiği üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunudur. Oyuncular, bir diriliş silahşörü olan Grave'in rolünü üstlenir ve önüne çıkan tonlarca düşmanı biçmeye çalışır. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle üçüncü şahıs nişancı aksiyon macera hikaye
Facebook Gaming Uygulama Desteği Ekim'de Sona Eriyor Colossal Cave'in 3D Remake Sürümü Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gungrave G.O.R.E ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız