Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Meta Quest Gaming etkinliği duyuruldu! 1 Haziran'da yapılacak

 
 
Teknoloji şirketi Meta (veya eski adıyla Facebook), 1 Haziran TSİ 20:00'de Meta Quest Gaming 2023 etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinlikte yeni oyun duyuruları, oyunlarla ilgili yeni güncellemeler ve  daha fazlası izleyenlere aktarılacak.
 
Meta Quest Gaming etkinliği geliyor
 
 
 
Meta Quest Gaming etkinliği adından da anlaşılacağı üzere Quest başlığı için yeni oyun duyurularını içerecek. Yeni oyun duyurularının yanı sıra bazı oyunlara yeni güncellemeleri ve daha fazlası detayı izleyenlere aktaracak.
 
Ana gösteri 20:00'de başlayacak. Ana gösteriden 15 dakika önce ek fragmanlar içeren bir ön gösteri etkinliği başlayacak. Bu ön gösteri kapsamında sanal gerçeklik içerik oluşturucuları ile ilgili detaylar aktarılacak.
 
Duyuru bir fragman aracılığıyla geldi ve 12 saniyelik fragman içerisinde belirtilen tarihler yer aldı.
 
Meta Quest Gaming Showcase 2023 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Meta Quest Gaming Showcase 2023
Steam'de Devolver Digital yayıncı etkinliği: Yüzde 90'a varan indirimler! Aksiyon rol yapma oyunu Pathfinder: Abomination Vaults duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Facebook
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız