Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA'den Black Panther Oyunu Geliyor: İlk Detaylar Ortaya Çıktı!

 
 
Electronic Arts, Seattle merkezli yeni bir stüdyo Cliffhanger Games'in kurulduğunu duyurdu. Kurulmasıyla beraber bu stüdyonun ilk projesi de belli oldu. Stüdyonun ilk oyunu Marvel's Black Panther serisine dayanan üçüncü şahıs tek oyunculu bir deneyim olacak.
 
Stüdyo tamamen bu oyuna odaklanmış durumda
 
 
 
Monolith Productions'ın eski başkan yardımcısı olan Cliffhanger Games stüdyo başkanı Kevin Stephens, yeni kurulan stüdyonun "çeşitlilik, iş birliği ve güç" değerleri üzerine inşa edildiğini belirtti. İlk projelerinin de Marvel's Black Panther olduğunu açıklayan Stephens ek olarak şunları aktardı:
 
"Oyunumuz, Black Panther hayranlarını memnun edecek şekilde dizayn ediliyor. Bunun için benzersiz bir deneyim sunmayı istiyor ve bu kapsamda hikaye odaklı bir yapıyı sizlere aktarmayı hedefliyoruz. Cliffhanger Games tarafından sizlere sunulacak bu yapım için heyecanlıyız."
 
Cliffhanger Games ekibi, God of War, Halo Infinite, Middle-earth: Shadow of Mordor ve daha fazlası üzerinde çalışmış deneyimli oyun geliştiricilerinden oluşuyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Bugsnax, iOS için 12 Temmuz'da Çıkış Yapıyor Respawn, Üçüncü Bir Star Wars Oyunu için Kollarını Sıvadı: İşte İlk Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

12.7.2023 10:25:56

+2
GoW ve Shadow of Mordor ekipleri varsa stüdyo beklentimi arttırır. EA son zamanlarda şaşırtıcı şekilde single oyunlara da önem vermeye başladı.

Persona_6

12.7.2023 09:55:05

+1
EA falan bu işin altından kalkamaz, Marvel tüm oyun haklarını Sony’e versin, arkasına yaslansın izlesin
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız