Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreadOut Geliştiricisi Rol Yapma Oyunu Graveless'ı Duyurdu

 
 
DreadOut serisinin geliştiricisi Digital Happiness, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Graveless'ı duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam üzerinden “202X”te piyasaya sürülecek.
 
Graveless, ölümsüzlüğün artık bir efsane ve kurgu olmadığı kaos diyarında geçen tek oyunculu, üçüncü şahıs hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu. Ölümün, ölümlü olanlara gelmesi gerekiyordu ancak böyle olmadı. Artık ölümsüzlük bir efsane ve kurgu değil. Ölümün... doğru yerlere ulaşmasına ihtiyaç var. Bu tehlikeli maceranız, ölümsüzlerden gelen tehditlerle dolup taşacak.
 
Benzersiz tarzınızı oluşturun. Oyun stilinizi benzersiz yeteneklerinize uyacak şekilde harmanlayın, becerilerinizi kullanın, geliştirin, ustalaşın ve daha fazlasını yapın. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dreadout korku horror survival fatal frame silent hill pc digital happiness beril sergün talha aynacı
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, Konsollar ve PC için Duyuruldu Ultra Age'in Rebirth Project Adlı Ücretsiz DLC'si PC için Mevcut

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DreadOut
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız