Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Angry Mob Games, konsollar ve PC (Steam) için roguelite aksiyon platform oyunu Trinity Fusion'ı duyurdu. Oyun 2023'te piyasaya sürülecek. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Trinity Fusion'da ölmekte olan çoklu evreni kurtarma görevinde paralel benliklerinizin kontrolünü elinize alacaksınız. Bu oyunda karanlık - bilim kurgu dünyaları keşfedecek, hızlı, akıcı ve hassas dövüşlere katılacaksınız. 
 
Angry Mob Games CEO'su Bogdan Iliesiu bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Trinity Fusion ile hızlı tempolu aksiyon oyun dünyasını sizlere sunmak istiyoruz. Ancak bu oyun ile daha karanlık ve daha ciddi bir tarafa ilerlemek istedik. Oyunu topluluğumuzla birlikte şekillendirmeye başlamak için yakında kapalı beta olarak yayınlamayı planlıyoruz.” 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera platform Trinity Fusion
The House of the Dead: Remake 23 Eylül'de Xbox Series'e Geliyor DreadOut Geliştiricisi Rol Yapma Oyunu Graveless'ı Duyurdu

Dhalsim

19.9.2022 22:09:00

0
Ben bu oyuna bayıldımm. Var mı itirazı olan ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız