Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Warzone için Hile Karşıtı Geliştirmeler Yapılmaya Devam Ediliyor

 
 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Raven Software ve Infinity Ward tarafından Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Mart 2020'de piyasaya sürülen ücretsiz battle royale Call of Duty Warzone için hile karşıtı geliştirmeler yapılmaya devam ediliyor. Hileleri önlemek bir battle royale oyununda oldukça önemli.
 
Activision geçtiğimiz süreçte Call of Duty Warzone için Ricochet adlı bir hile sistemini duyurdu. Bu sistem ile beraber artık hilecilerle daha hızlı başa çıkılabileceği belirtildi. Yayınlanan bir blog gönderisinde de yeni geliştirmelerin yapıldığı belirtiliyor.
 
Ricochet adlı anti hile sistemiyle hilecilerin azaltılması hedefleniyor. Böylece oyunculara temiz bir oyun deneyimi sunulması planlanıyor. 
 
Ricochet sisteminin en yeni geliştirmesi hilecileri tamamen pasif durumda bırakıyor. Yeni geliştirme ile beraber hile yapan oyuncuların elinden silahlar alınıyor ve hasar sıfıra indiriliyor. Bunun yanı sıra yumruk atmak da aynı şekilde hasar vermiyor. Bu şekilde size saldıran ancak herhangi bir hasar vermeyen bir oyuncu görürseniz muhtemelen bir hileciyle karşı karşıyasınız demektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Rapor: The Quarry ilk Olarak Stadia için Geliştiriliyordu F1 22'nin Yeni Fragmanı VR Oynanış Görüntülerini Sergiliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

memomix

20.6.2022 19:30:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri PC'de hile hiç bir zaman bitmeyecek. 33 yaşındayım oynamadığım AAA yapım yoktur, olanlar da kötü olduğu için bitmemiştir. CoD 2 ile serinin MP anlamında coşmaya başladığı zamanlarda bizler de oynuyorduk elbette. Her şey zaten o zamanlar başlamıştı... bundan kaç sene evvel 2005 yılında bile WH, AimBot vs. türlü türlü hileler insanların hayatına girmişti. Günümüzde halen daha bu durum elbette devam ediyor. Hiç bir yeteneği olmayan, herhangi bir başarısı olmayan, ne kadar aşağılık kompleksine sahip çocuk varsa hile kullanmaya devam ediyor. Zaten aklı başında, makul bir oyuncu böylesine anlamsız ve rezil işlere girişmez. Bu hile vs. olaylarının tek bir çözümü var; oyunları konsolda oynamaya devam etmek. CoD: Black Ops 2 benim konsol tarafına tamamen kaymamın başlangıcı olmuştu, elbette o zamanlar PS tercihimizdi. Şimdiyse Xbox'ım ile birlikte MW 2'yi heyecanla bekliyoruz. Bu hileci soytarı tayfası ise insanların 60-70$ gibi paralar verip (özellikle TR için geçerli) oynamaya çalıştığı oyunları ise zehir etmeye devam ediyor.
Ayrıca bu hileler ücretsiz değil, 10-20 dolar verip aylık olarak alıyor. Her şekilde banlanıyor ancak dediğiniz gibi velet tayfa değil bunu kullanan yetişkinler daha fazla.

JaReD22

19.6.2022 16:58:39

+1
İstediği kadar yapsın fayda etmez Bir Multi oyunda hileleri engellemenin tek yolu yüksek fiyattan satacaksn

BSC Misafiri

19.6.2022 13:56:21

+2
PC'de hile hiç bir zaman bitmeyecek. 33 yaşındayım oynamadığım AAA yapım yoktur, olanlar da kötü olduğu için bitmemiştir. CoD 2 ile serinin MP anlamında coşmaya başladığı zamanlarda bizler de oynuyorduk elbette. Her şey zaten o zamanlar başlamıştı... bundan kaç sene evvel 2005 yılında bile WH, AimBot vs. türlü türlü hileler insanların hayatına girmişti. Günümüzde halen daha bu durum elbette devam ediyor. Hiç bir yeteneği olmayan, herhangi bir başarısı olmayan, ne kadar aşağılık kompleksine sahip çocuk varsa hile kullanmaya devam ediyor. Zaten aklı başında, makul bir oyuncu böylesine anlamsız ve rezil işlere girişmez. Bu hile vs. olaylarının tek bir çözümü var; oyunları konsolda oynamaya devam etmek. CoD: Black Ops 2 benim konsol tarafına tamamen kaymamın başlangıcı olmuştu, elbette o zamanlar PS tercihimizdi. Şimdiyse Xbox'ım ile birlikte MW 2'yi heyecanla bekliyoruz. Bu hileci soytarı tayfası ise insanların 60-70$ gibi paralar verip (özellikle TR için geçerli) oynamaya çalıştığı oyunları ise zehir etmeye devam ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız