Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: The Quarry ilk Olarak Stadia için Geliştiriliyordu

 
 
Yakın zamanda piyasaya sürülen korku oyunu The Quarry ve Ekim ayında çıkış yapacak olan nişancı aksiyon macera oyunu High On Life, Axios Gaming'e göre başlangıçta Google'ın yardımıyla geliştiriliyordu. Google'ın yardımıyla geliştirilen bu oyunların ilk olarak Stadia platformunda piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak Google geçtiğimiz süreçte Stadia için oyun yapım işini bırakmıştı.
 
The Quarry'nin geliştiricisi Supermassive Games, 2020'de Stadia ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu. 2021 yılının Şubat ayına geldiğimizde Google, dahili Stadia oyun geliştirme stüdyolarının kapatıldığını açıkladı. Ardından Stadia'nın Başkan Yardımcısı ve ürün başkanı, Stadia Games and Entertainment ekibinin birkaç üyesi ile beraber stüdyodan ayrıldı.
 
Rapora göre The Quarry ve High On Life oyunları ilk olarak Stadia platformu için geliştiriliyordu. Ancak yaşanan gelişmelerden dolayı bu işten vazgeçildi. Stadia, Google tarafından geliştirilen bir bulut oyun hizmetiydi. Oyun oynamak için yüksek hızlı bir internet hizmetine sahip olmamız gerekiyordu.
 
The Quarry, 10 Haziran 2022 yılında çıkış yapan yeni soluklu ve kararların önemli olduğu sinematik korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. High On Life ise insanları uyuşturucu olarak kullanmak isteyen uzaylı bir karteli konu alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer korku pc The Quarry
LEGO, Super Mario Karakter Paketlerini Duyurdu Call of Duty: Warzone için Hile Karşıtı Geliştirmeler Yapılmaya Devam Ediliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.6.2022 15:05:29

0
until down çok daha iyi korkutuyor

BSC Misafiri

19.6.2022 23:39:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Terminator T-800 Orası öyle değil, karakter kurt adama dönüşen başka biri tarafından yaralanıyor ve vücudunun geri kalanına yayılmaması için o an kontrol ettiğimiz başka bir karaktere oyun seçim hakkı tanıyor, yaralı eli silah yada testere ile kesme yada öylece bırakabiliyoruz. Karakter zaten oyun başından beri olayları umursamayan bir tipte oluşturulmuş, etrafta ne olduğu bilinmeyen yaratıklar dolaşırken aklı başında olan biri nasıl beklenirse oyunda onu sunuyor. Bizde böyle oyunlar sevilmez alacaksın eline silahı koş babam koş öyle diyalogmuş tercihmiş kim uğraşacak.
Azıcık oynayacak insanlara saygınız olsun bari. Oyunu baştan sona özetleyin bari az yazmışsınız. EEE başka başka ne var? Gerçekten nasıl insanlarsınız siz ya.

Hudson51

19.6.2022 22:13:20

0
Belliydi zaten. Oyun ayrı şaka, TR çevirisi ayrı şaka zaten. Buna nasıl bu kadar yüksek puanlar vermişler anlamadım. Dark Pictures oyunlarından daha sıkıcıydı.

Terminator T-800

19.6.2022 16:59:37

+1
Orası öyle değil, karakter kurt adama dönüşen başka biri tarafından yaralanıyor ve vücudunun geri kalanına yayılmaması için o an kontrol ettiğimiz başka bir karaktere oyun seçim hakkı tanıyor, yaralı eli silah yada testere ile kesme yada öylece bırakabiliyoruz. Karakter zaten oyun başından beri olayları umursamayan bir tipte oluşturulmuş, etrafta ne olduğu bilinmeyen yaratıklar dolaşırken aklı başında olan biri nasıl beklenirse oyunda onu sunuyor. Bizde böyle oyunlar sevilmez alacaksın eline silahı koş babam koş öyle diyalogmuş tercihmiş kim uğraşacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Quarry
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız