Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 22'nin Yeni Fragmanı VR Oynanış Görüntülerini Sergiliyor

 
 
EA ve Codemasters, çıkışı yaklaşmakta olan F1 22 için bazı VR özelliklerini gösteren yeni bir fragman yayınladı. F1 22'ye gelen VR modu, PC'ye özel olacak. 
 
VR mod, F1 Life modu aracılığıyla F1, F2 ve süper arabalara özel olacak. Yarışın tamamı VR şekilde oynanabilecek.
 
Yeni sezonda kokpite geçin ve yepyeni Miami International Autodrome dahil ikonik pistlerde birbirinden farklı, muhteşem arabaları sürün. Sürükleyici ve sinematik Formasyon Turları ile Güvenlik Aracı Periyotları, interaktif Pit Stoplar ve yepyeni Sprint Yarışlarıyla yarış deneyiminizin kontrolünü ele alın.

Daha az deneyimli oyuncular için geliştirilen yeni yapay zekâ sistemi, her yarışta rekabetçi olmanızı sağlıyor. Genişletilmiş departman etkinlikleri ve daha ayrıntılı boyama özelleştirmesiyle F1 takımınızı sıfırdan kurarken başlangıç bütçenizi belirleyin.
 
F1 22, 1 Temmuz'da PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak. Oyunun Champions Edition sürümünü alanlar, 28 Haziran'da F1 22'ye erken erişim elde edecek.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt yarış aksiyon macera F1 22
Call of Duty: Warzone için Hile Karşıtı Geliştirmeler Yapılmaya Devam Ediliyor 11 Bit Studios'un Geliştirdiği Moonlighter, 2 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız