Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Activision tarafından oyunculara sunulacak olan mobil deneyim Call of Duty: Warzone Mobile'ın çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 21 Mart 2024 tarihinde dünya çapında iOS ve Android sistemlerine gelmeye hazırlanıyor.
 
Call of Duty Warzone Mobile üst düzey sistemlerle gelmeye hazırlanıyor
 
 
 
Resmi olarak Eylül 2022 tarihinde mobil platform için duyurulan Call of Duty: Warzone Mobile, Activision'ın Shanghai, Beenox, Digital Legends ve Solid State stüdyoları tarafından ortaklaşa geliştirildi. Birçok ekibin ortak olduğu bu projenin sınırlı sürümü Kasım 2022'de Avustralya'da yayınlandı ve geçtiğimiz yıl ise Şili, Norveç ve İsveç gibi diğer ülkelerde de kullanıma açıldı.
 
Activision'ın belirttiğine göre Call of Duty: Warzone Mobile'a 50 milyon oyuncu ön kayıt yaptırdı. Ön kayıt rekoruyla beraber oyun içerisinde 120 oyunculu Battle Royale moduyla Warzone'un klasik Verdansk haritasında oynayabiliyorsunuz. Diğer taraftan 48 oyuncuyu destekleyen Rebirth Island haritasında büyük bir mücadeleye atılabiliyor ve burada Resurgence modunun kuralları geçerli oluyor.
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Call of Duty Warzone Mobile
EA, Battlefield Stüdyosu Ridgeline Games'i Kapattı Gizemli Bir Galaksiye Yolculuk: Star Wars Serisinin Tüm Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız