Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, Call of Duty Warzone'un Yeni Haritasına İlk Bakış Sundu

 
 
Activision, nişancı aksiyon oyunu Call of Duty Warzone'un bir sonraki yeni haritasına ilk bakışı sundu. Bu hafta sonuna doğru detaylı açıklama yapılmadan önce ekip aşağıda görebileceğiniz yeni haritanın kısa içeriklerini gönderi olarak paylaştı. 
 
Yeni görseller hayranlar tarafından ilgi çekici bulundu
 
 
 
Yayınlanan gönderi aracılığıyla ortaya çıkan görsellerde çok sayıda vinç ve çok sayıda nakliye konteynırının bulunduğu bir liman kısmı yer alıyor. Aynı zamanda arka planda inşaat halindeki bir gökdelenin de dahil olduğu daha büyük bir şehir alanı görülüyor. 
 
Bu gönderi 5 Ekim'de gerçekleşecek olan Call of Duty: Next adlı canlı yayın etkinliğinin bir parçası olarak yayınlandı. Bu doğrultuda etkinlik kapsamında Modern Warfare 3'ün Zombies modu da dahil olmak üzere çok oyunculu modlar ve bunun yanı sıra yeni Call of Duty Warzone'un yeni içerikleri ve Call of Duty: Warzone Mobile sergilenecek.
 
Activision ayrıca Modern Warfare 3 için yeni silah özelleştirme sistemine odaklanan bir video yayınladı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Özelleştirme sistemini tanıtan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Nintendo'dan Yeni Açıklama: Gelecek Yıl da Switch Konsolu Desteklenecek Mortal Kombat 1'in Switch Sürümü Eleştiri Yağmuruna Tutuldu: Ekip Söz Verdi

BSC Misafiri

3.10.2023 22:25:00

0
az sabredin arkadaşlar anlaşma onaylansın çökecez call serisine :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız