Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Game Science ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak soulslike aksiyon oyunu Black Myth: Wukong'un resmi Steam sayfası açıldı. Steam sayfasının açılmasıyla beraber oyun için bir dizi yeni ekran görüntüsü yayınlandı. 
 
Black Myth: Wukong ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Çin mitolojisine dayanan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong geçmişten günümüze ulaşan bir efsanenin perde arkasındaki karanlık gerçeği ortaya çıkarıyor. Oyunda bir maymun kral karakterini kontrol ediyor, bu karakterin farklı canlılara dönüşünü izleyebiliyor ve karşımıza çıkan zorlu düşmanları yeteneklerimizle alt etmeye çalışıyoruz.
 
Çin edebiyatının dört büyük klasik romanından biri olan Journey to the West'e dayanan oyunda bir yandan ilerlerken diğer yandan ilgi çekici manzaralarla ve bölgelerle karşılaşıyoruz. Destined One olarak adlandırıldığımız oyunda keşfedilmemiş yerlere doğru adım atabiliyor ve temel amacımız burada yeni bir destan yaratmaktan geçiyor.
 
Oyun içerisinde sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda çeşitli büyüler kullanabiliyor, farklı canlılara dönüşebiliyor ve çevik hareketlerimizle beraber yolumuzu temizleyebiliyoruz. Yine burada yetenekleri, silahları ve ekipmanları dilediğimiz gibi birleştirebiliyor ve kendi kombomuzu oluşturabiliyoruz.
 
Her ne kadar tam tarih belli olmasa da oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı bekliyor. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Black Myth: Wu Kong Game Science Batı'ya Yolculuk Journey to the West tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Keşif Bulmaca Oyunu The Star Named EOS, 2024 Yılına Ertelendi Fall Guys, Yeniden Super Bomberman R 2'de Koşmaya Geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Myth: WuKong
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız