Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong için Gamescom 2023 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Game Science ekibi Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Oyun 2024 yazında konsollar ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni bir soulslike deneyimi geliyor 
 
 
 
Black Myth: Wukong, temel olarak Çin mitolojisine dayanan bir aksiyon rol yapma oyunu olarak geliyor. Oyunda hikaye, Çin edebiyatının dört büyük klasik romanından biri olan Journey to the West'e dayanıyor. Geçmişten gelen muhteşem bir efsanenin doğuşunu temsil ettiğimiz oyunda maymun kral ile beraber ilerliyor, önünüzdeki zorluklara göğüs geriyor ve "Destined One" olarak yer buluyoruz.
 
Oyunda soulslike yapısı benimsenmiş durumda. Bu tarz oyunlar biliyorsunuz ki düşman çeşitliliği, karakter hareketleri, kullanılabilen silahlar ve kombolar oldukça önem arz ediyor. İlgi çeken yapısıyla beraber oyun 2024 yılında geliyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Black Myth: Wu Kong Game Science Batı'ya Yolculuk Journey to the West tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Little Nightmares 3 Duyuruldu: İşte Fragman Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Myth: WuKong
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız