Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong'un Oynanış Videosu Sızdırıldı!

 
 
Game Science tarafından oyunculara sunulacak Black Myth: Wukong'un 3 dakikalık oynanış içeriği sızdırıldı. Video kalitesi oldukça düşük olsa da oyunun en azından nasıl bir yapıya sahip olduğunu, karakterin hareketlerini ve daha fazlasını ortaya koyuyor.
 
Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı hedefliyor
 
 
 
Bir süredir ses alınamayan Black Myth: Wukong oyunu Journey to the West'e dayanıyor ve Maymun Kral'a odaklanıyor. Oyunda kontrol ettiğimiz karakterin kendine özel yetenekleri bulunuyor ve üçüncü şahıs bir kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Her ne kadar tam tarih belli olmasa da oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı bekliyor.
 
Black Myth: Wukong'da karakterimizin kullanabileceği 72 farklı yetenek yer alıyor. Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapım Işın İzleme ve DLSS 3 teknolojilerini de destekliyor.
 
Öte yandan beklenen oyunlar arasında yer alan Black Myth: Wukong için sızdırılan video içeriğinin haricinde IGN yeni bir ön izleme videosu yayınladı. Ön izleme videosunda, sızdırılan içerikte yer alan kısımlar da bulunuyor. Dolayısıyla iki videodan da oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Diğer taraftan birkaç gün sonra (22 Ağustos) gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarı açılış gecesinde oyun hakkında yeni bir fragman alacağız.
 
Sızdırılan içerik
 
 
 
IGN ön izlemesi
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Black Myth: Wu Kong Game Science Batı'ya Yolculuk Journey to the West tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Baldur’s Gate 3'ün PC Sürümünün 5.2 Milyon Adet Sattığı Bildirildi Neo Berlin 2087 için "Hikaye ve Oynanış" Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

21.8.2023 13:24:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Grafikler mobil izlenimi verdi bana inşallah böyle çıkmaz, zaten çin yapımi abuk subuk bu oyunda gelebilir uzak durmakda fayda var bı çıksın notları gelsin incelemeler ona göre bu oyuna karar veririm artık:))
Ne mobil oyunu bilader ?!?!?! Grafikler uçuk. Bir tanıtım videosuna bak istersen. Burada kamera ile çekildiği için öyle çıkmış.

BSC Misafiri

20.8.2023 19:34:48

0
Grafikler mobil izlenimi verdi bana inşallah böyle çıkmaz, zaten çin yapımi abuk subuk bu oyunda gelebilir uzak durmakda fayda var bı çıksın notları gelsin incelemeler ona göre bu oyuna karar veririm artık:))

yaratıc1KLAVYE

20.8.2023 16:26:22

0
Gerçek mi değil mi derken sonunda çıkıyor yavaştan.

BSC Misafiri

20.8.2023 14:25:00

0
Çok bekletti umarım hayal kırıklığı olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Myth: WuKong
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız