Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keşif Bulmaca Oyunu The Star Named EOS, 2024 Yılına Ertelendi

 
 
PLAYISM, Silver Lining Studio tarafından geliştirilen hikaye odaklı bulmaca macera ve keşif oyunu The Star Named EOS'u 2024 yılına ertelediğini duyurdu. Oyun önümüzdeki yıl içerisinde Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. The Star Named EOS İngilizce, Japonca, Geleneksel ve Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece ve Rusça dil seçeneklerine sahip olacak.
 
İlgi çekici bulmacalarıyla karşımıza gelmeyi hedefliyor
 
The Star Named EOS ilgi çekici içerikleriyle ve bulmacalarıyla çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunda fotoğraf çekebiliyor ve fotoğraflarda geçen anları deneyimlemek için zamanda geriye gidebiliyoruz. Genç bir fotoğrafçının annesinin ortadan kaybolmasıyla ilgili gerçeği ortaya çıkarmak için yer aldığımız oyunda burada bulunan güzellikleri yeniden keşfedebiliyor ve karşımıza çıkan bulmacaları çözmek durumunda kalıyoruz.
 
Oyunda yer alan hikaye siz fotoğraf çekerken ve bulmacaları çözerken gelişme kaydediyor. Bu iki unsuru deneyimleyerek hikayenin sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz. Her iki unsur aracılığıyla hem çevreyi keşfedebiliyor hem de ilgi çekici anlarla karşılaşabiliyorsunuz.
 
Fotoğraf ve bulmacalarla beraber aynı zamanda geçmişte yaşanan anılara geri dönebiliyor, geçmiş anıları fotoğraflayabiliyor, ana karakterimizin ailesini çevreleyen gizemi çözebiliyor ve uzun süredir aradığınız o aşkı bulabiliyorsunuz. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc The Star Named EOS
Devam Oyunu Fight Crab 2 PC için Duyuruldu Black Myth: Wukong için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Star Named EOS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız