Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO'nun Son Major Turnuvası "Blast.tv Paris Major 2023" Olacak!

 
     Valve tarafından yapılan duyuruda Counter Strike: Global Offensive turnuvasının son Major turnuvasının Blast.tv tarafından düzenlenecek olan "Blast.tv Paris Major 2023" turnuvası olacağı açıklandı. Bir sonraki Major turnuva Counter Strike 2'de oynanacak ve 2024 yılının Mart ayında düzenlenecek.
 
Bir devrin sonu...
 
     Counter Strike 2'nin duyurulmasının ardından onca tarihi anı biriktiren CS:GO, son Major turnuvasıyla veda edecek. Elbette Aralık ayına kadar IEM, Blast Premier, Gamers8 ve ESL turnuvaları düzenlenecek fakat Valve özelinde Blast.tv Paris Major 2023, CS:GO Major turnuvası anlamında son olacak. 
 
     Blast.tv Paris Major 2023 turnuvası; Avrupa, Asya, Amerika elemeleriyle 6 Nisan tarihinde başlayıp 8-11 Mayıs'ta Rekabetçi Etabı ve akabinde 13-21 Mayıs tarihleri arasında Ana Etabı 1.250.000 milyon dolarlık ödül havuzunda 16 takımın katılımıyla Paris'te son bulacak. Kazanan takım 2023 CS:GO tarihinin en iyi takımı ilan edilecek, ödül havuzundan 500.000 dolar pay alacak ve IEM Cologne 2023 turnuvasına doğrudan katılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Bilim kurgu gerilim oyunu Fort Solis için oynanış fragmanı yayınlandı Platform bulmaca oyunu After Us'ın çıkış tarihi açıklandı

BSC Misafiri

25.3.2023 18:45:24

0
İyi.Bu turnuvadan baya kapsül ve sticker stoklanır.Antwerp ve Stockholm kapsüllerinin fiyatı resmen fişekledi.Hadi son bir vurgun yapalım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız