Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ark II'nin Çıkışından Sonra 3 Yıl boyunca Game Pass'te Kalacağı Bildirildi

 
 
Her geçen gün abone sayısında artış olan abonelik hizmeti Xbox Game Pass, kütüphanesini genişletmeye devam ediyor (Geçtiğimiz günlerde Brezilya temelli CADE'den gelen bir rapor, Xbox Game Pass'in 2021'de 2,9 milyar dolar kazanç sağladığını ortaya koydu). Bu kapsamda çıkış yapacak olan açık dünya hayatta kalma macera oyunu Ark II'nin çıkışından sonra 3 yıl boyunca Xbox Game Pass'te kalacağı bildirildi.
 
Youtube'da içerik üreticisi GP tarafından bildirildiği üzere (Video içerisinde bir belge sunuyor), Ark II üç boyunca abonelik hizmetinde yer alacak. Bu gerçekten büyük bir süre.
 
Ark II, dinozor temalı açık dünya hayatta kalma oyunu Ark: Survival Evolved'un devamı. Oyunun başrolünde Santiago karakteri olarak Vin Diesel yer alıyor.
 
Studio Wildcard tarafından geliştirilen Ark II, 2023'te Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Yayınlanan video
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube ARK 2 Studio Wildcard Dinozor açık dünya hayatta kalma oyunu
Call of Duty: Modern Warfare II Telefon Doğrulamasını Gerektirecek New Tales from the Borderlands için Fran'e Odaklanan Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız